Villa Wijs op YouTube!

Gister sprong ik het diepe in en lanceerde ik het Villa Wijs YouTube kanaal. Mijn drive overwon het van mijn angst. Ik was niet langer bang wat anderen er van zouden vinden, of het wel goed genoeg zou zijn en of anderen wel zitten wachten op mij. Nee, ik heb lang genoeg gewacht. De hele wereld mag het weten!

Inmiddels hielp ik vele mooie lieve vrouwen en hun kinderen. Allemaal gevoelig, niet goed thuis in zichzelf. Vrouwen die de verbinding met zichzelf gedurende hun leven zijn kwijtgeraakt, om wat voor reden dan ook. Zichzelf hebben aangepast aan anderen, omdat ze hier zo goed in zijn, zo goed kunnen voelen wat er in de ander omgaat. En zelfs voelen wat de ander voelt.

Ik weet als geen ander hoe dat is, wanneer je zo gevoelig bent. En ik weet ook hoe je er je kracht van kunt maken en het niet langer als een last te ervaren. Het zou toch egoïstisch zijn om dat niet met de wereld te delen? Nee, ik heb een missie en die deel ik maar wat graag met jou!

Vanaf 2 april start de online training Villa Visualiseren. Online, omdat ik zo veel meer vrouwen kan bereiken dan in mijn praktijk aan huis. Maar ook omdat ik weet dat wij vrouwen, moeders, het vaak nogal druk hebben. En onszelf de tijd niet gunnen om een training te volgen. Deze training start 2 april, maar stopt nooit, hij blijft gewoon doorlopen en dus heb je alle tijd van de wereld die jij er maar voor nodig zult hebben. Hoe fijn is dat? 

Van angst naar openhartig

Marja Ruijgvoorn-Hille van kindercoachpraktijk Openhartig is er voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten en een steuntje in de rug kunnen gebruiken om weer op de juiste weg

Lees verder »

Toffe peer en meer

Toffe peer en meer Jij bent mooi, uniek en prachtigWil ik je even laten weten Geloof me en beloof meDit nooit meer te vergeten In deze bizarre tijd waarin de de

Lees verder »

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches