Villa Wijs op YouTube!

Gister sprong ik het diepe in en lanceerde ik het Villa Wijs YouTube kanaal. Mijn drive overwon het van mijn angst. Ik was niet langer bang wat anderen er van zouden vinden, of het wel goed genoeg zou zijn en of anderen wel zitten wachten op mij. Nee, ik heb lang genoeg gewacht. De hele wereld mag het weten!

Inmiddels hielp ik vele mooie lieve vrouwen en hun kinderen. Allemaal gevoelig, niet goed thuis in zichzelf. Vrouwen die de verbinding met zichzelf gedurende hun leven zijn kwijtgeraakt, om wat voor reden dan ook. Zichzelf hebben aangepast aan anderen, omdat ze hier zo goed in zijn, zo goed kunnen voelen wat er in de ander omgaat. En zelfs voelen wat de ander voelt.

Ik weet als geen ander hoe dat is, wanneer je zo gevoelig bent. En ik weet ook hoe je er je kracht van kunt maken en het niet langer als een last te ervaren. Het zou toch egoïstisch zijn om dat niet met de wereld te delen? Nee, ik heb een missie en die deel ik maar wat graag met jou!

Vanaf 2 april start de online training Villa Visualiseren. Online, omdat ik zo veel meer vrouwen kan bereiken dan in mijn praktijk aan huis. Maar ook omdat ik weet dat wij vrouwen, moeders, het vaak nogal druk hebben. En onszelf de tijd niet gunnen om een training te volgen. Deze training start 2 april, maar stopt nooit, hij blijft gewoon doorlopen en dus heb je alle tijd van de wereld die jij er maar voor nodig zult hebben. Hoe fijn is dat? 

Ik heb er geen tijd voor!

Ik heb er nu echt geen tijd voor! Regelmatig spreek ik mensen die zeggen; “Ik volg je al een poosje en vind je methode echt super. Ik zou er graag

Lees verder »

Het hart van een kleine held

De allereerste gecertificeerde Villa Wijs coach in België is een feit. Maaike Goovaerts. Een van de opdrachten gedurende de opleiding is het schrijven van een blog. Je leest haar blog

Lees verder »

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Ik ben Esther van Bijnen, eigenaar van Villa Wijs en bedenker van de Villa Wijs methode.

Na 10 jaar succesvol een dansschool te hebben geleid, werd mijn vuurtje minder. Was het perfecte pasje echt waar het voor mij om gaat?

Steeds meer vielen me de kinderen achter in de rij op en voelde ik een nieuwsgierigheid naar deze kinderen. Een behoefte om juist voor hen meer te betekenen. Ervoor te zorgen dat deze kinderen, ongeacht hoe perfect of imperfect de pasjes waren, met plezier en voluit zouden dansen.

Ik realiseerde me dat ik mezelf herkende in deze kinderen. Ik was al die tijd bezig met presteren, met de buitenkant, maar het werd tijd dat ik bij mezelf kwam, bij mijn binnenwereld.

Ik ging me verdiepen in het werken met energie. Al van kinds af aan ben ik mij bewust van deze levensenergie. Gevoelig als ik was pikte ik veel op, maar was dat wat ik voelde van mij, of van de ander?

Door me erin te verdiepen, ontdekte ik wat ik met deze energie kan en wat het met mij doet als ik mijn energie vrij laat stromen. Hoe ik hierdoor beter in mijn eigen kracht kwam te staan. Ik maakte opnieuw contact met mezelf. Het voelde als thuiskomen. Wat had ik dat als kind graag willen leren.

Nu leer ik het aan andere kinderen en volwassenen met behulp van mijn Villa Wijs methode, een manier om heel makkelijk aan kinderen, én volwassenen, uit te leggen hoe energie werkt en hoe je met energie kunt werken.

Villa Wijs heeft zich intussen ontpopt tot een complete, eenvoudige en creatieve visualisatiemethode, die staat als een huis.
In 2018 heb ik de Villa Wijs coachopleiding ontwikkeld om ook andere energetisch- en kindercoaches, leerkrachten en pedagogisch medewerkers de kans te geven met de Villa Wijs methode te werken om zo meer mensen te kunnen helpen om een stevige fundering te creëren voor zichzelf zodat ze ook tijdens een stevige storm blijven staan als een huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches