Villa Wijs op YouTube!

Gister sprong ik het diepe in en lanceerde ik het Villa Wijs YouTube kanaal. Mijn drive overwon het van mijn angst. Ik was niet langer bang wat anderen er van zouden vinden, of het wel goed genoeg zou zijn en of anderen wel zitten wachten op mij. Nee, ik heb lang genoeg gewacht. De hele wereld mag het weten!

Inmiddels hielp ik vele mooie lieve vrouwen en hun kinderen. Allemaal gevoelig, niet goed thuis in zichzelf. Vrouwen die de verbinding met zichzelf gedurende hun leven zijn kwijtgeraakt, om wat voor reden dan ook. Zichzelf hebben aangepast aan anderen, omdat ze hier zo goed in zijn, zo goed kunnen voelen wat er in de ander omgaat. En zelfs voelen wat de ander voelt.

Ik weet als geen ander hoe dat is, wanneer je zo gevoelig bent. En ik weet ook hoe je er je kracht van kunt maken en het niet langer als een last te ervaren. Het zou toch egoïstisch zijn om dat niet met de wereld te delen? Nee, ik heb een missie en die deel ik maar wat graag met jou!

Vanaf 2 april start de online training Villa Visualiseren. Online, omdat ik zo veel meer vrouwen kan bereiken dan in mijn praktijk aan huis. Maar ook omdat ik weet dat wij vrouwen, moeders, het vaak nogal druk hebben. En onszelf de tijd niet gunnen om een training te volgen. Deze training start 2 april, maar stopt nooit, hij blijft gewoon doorlopen en dus heb je alle tijd van de wereld die jij er maar voor nodig zult hebben. Hoe fijn is dat? 

Wat je uitzendt trek je aan

Wat je uitzendt trek je aan De afgelopen maanden heb ik mij met enige regelmaat gevoeld als dit middelste huisje. Een beetje in de verdrukking, door alles wat er ineens

Lees verder »

Ik heb er geen tijd voor!

Ik heb er nu echt geen tijd voor! Regelmatig spreek ik mensen die zeggen; “Ik volg je al een poosje en vind je methode echt super. Ik zou er graag

Lees verder »
Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders