Overal om ons heen is energie

Overal om ons heen is energie. Zo hebben we allemaal een energieveld. Met ons energieveld maken we verbindingen. We zetten lijntjes uit naar elkaar. Ik zie veel verschillende energievelden om me heen. Grote, kleine, zwabberende, stevige. Heel verschillend allemaal. Wist jij dat je jouw energieveld zelf kunt sturen? Het groter kunt maken en lichter. Dat dit een heel groot verschil kan maken in hoe jij jezelf voelt? Dat er soms iets te veel lijntjes uitstaan, waardoor je erg ‘vol’ kunt zitten. En dat je energieveld wat te klein kan staan waardoor je er niet helemaal in ‘aanwezig’ kunt zijn.

VILLA VISITE

Wat zou je ervan vinden eens bij mij op Villa Visite te komen? Een heerlijke ochtend met thee en heel veel Villa Wijsheid.
Ontdek wat de Villa Wijs methode inhoudt en hoe je het kunt inzetten om je hoofd leeg te maken of bijvoorbeeld beter in je eigen kracht te staan. Leer hoe je jouw energieveld kunt voelen en goed kunt neerzetten. 

Na het ontstaan van de eerste Villa Visite kwam er al snel de vraag naar een vervolg. Inmiddels is er dan ook een Villa Visite 1 en 2.
In Villa Visite 1 leggen we de fundering.  In deze workshop leer je de basis van de Villa Wijs methode en de basis van omgaan met energie.  Je leert de basis van Villa Wijs en ik leg je uit wat energie is en hoe je het kunt voelen. In Villa Visite 2 gaan we een verdieping hoger. Je krijgt extra verdieping en kunt hierbij ook zelf aangeven wat je graag zou willen leren. Villa Visite 2 zal steeds een nieuw onderwerp hebben wat van te voren duidelijk zal worden aangegeven. Je kunt Villa Visite 2 pas volgen na het volgen van de basisworkshop Villa Visite 1. 

  • Villa Visite is een workshop voor vrouwen 
  • Er wordt gewerkt met een kleinere groep
  • Er zijn dan ook maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar
  • locatie: Waalwijk
  • Kosten: €27,- inclusief lesmateriaal, thee en lekkers

De eerst volgende workshop is op:

Op dit moment staat er nog geen nieuwe Villa Visite op de planning. Zodra er weer een nieuwe datum bekend is wordt het direct hier geplaatst. Wil je graag een Villa Visite aanvragen, stuur mij dan even een mail via het contactformulier

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.
Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform