Wie is Esther - Villa Wijs

Esther van Bijnen

Visual content creator & coach/trainer bij Villa Wijs

Als visual content creator, zet ik woorden, gevoelens en gedachten om in beeld. Dit beeld helpt je om jezelf beter te begrijpen en bewustwording te creëren. Pas wanneer je jezelf bewust wordt van iets, ontstaat de mogelijkheid om gedrag te kunnen veranderen en patronen te doorbreken. Met behulp van een visueel beeld kun je gedachten en gevoelens ook weer gemakkelijker omzetten naar woorden en wordt praten over gevoelens een stuk eenvoudiger. Ik ontwikkelde de Villa Wijs methode speciaal voor kinderen, zodat ik hen op een eenvoudige, toegankelijke manier zou kunnen uitleggen hoe je met je aandacht naar binnen gaat. Inmiddels is gebleken dat de methode ook voor volwassenen heel helpend is.

Als coach ben ik niet alleen aan het werk binnen mijn eigen praktijk, maar geef ik online/offline trainingen voor kinderen en volwassenen en leid ik coaches op tot Villa Wijs coach. Ik ontwikkel coachmaterialen die zowel voor coaching als persoonlijk gebruik ingezet kunnen worden. Zoals de Villa Wijsjes, een set bewustwordingskaarten met een kort versje in combinatie met een illustratie. Heel fijn voor in je praktijk, maar ook oh zo leuk om samen met je kind een kaart uit te trekken. Zo ontstaan de mooiste gesprekken.

Zo nu en dan ben ik via Qrabble ook te vinden in het onderwijs en de kinderopvang. Als creatieve vakleerkracht geef ik o.a. gelukslessen en muzieklessen in de vorm van dans en beweging.

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders