Villa Wijs online - Villa Wijs

Op dit moment start er nog geen nieuwe ronde

Van onrust naar rust

Wil jij leren hoe je met visualiseren weer kunt verbinden met jezelf en daarbij je kind kunt helpen en ondersteunen? Hoe je visualisaties in kunt zetten om het energieveld van jezelf én je kind goed neer te zetten en kunt onderhouden? Hoe je er voor kunt zorgen dat je door thuis te blijven in jezelf, een veilig ‘thuis’ creëert voor je kind, waardoor het makkelijker wordt voor je kind om bij zichzelf te blijven in zijn/haar eigen kracht. Dan is Villa Visualiseren echt iets voor jou.

Tijdens deze training ontdek je wat de kracht van visualiseren is en hoe je de Villa Wijs methode in kunt zetten om bijvoorbeeld de last van je hooggevoeligheid en/of die van je kind, om te zetten in je kracht. Kom weer tot rust in je hoofd, lijf en gezin. 

 Inhoud online training:
 • 5 modules
 • Online leeromgeving met uitlegvideo’s en luisterfragmenten
 • Online werkboek uit te printen als pdf
 • Video’s en luisterfragmenten die je gemakkelijk kunt kijken en beluisteren in de online leeromgeving
 • Ingesproken visualisaties voor zowel jezelf als je kind

Tijdens de online training Villa Visualiseren leer je:

 • Hoe je creatief visualiseert
 • Wat de Villa Wijs visualisatie methode inhoudt en hoe je deze inzet voor jezelf en je kind
 • Bewust worden van wat je voelt en of je deze gevoelens van de ander hebt overgenomen, of van jezelf zijn
 • Wat energie is en hoe je jouw energieveld stevig neerzet en kunt opschonen, zodat je weer staat als een huis!
 • Hoe je jouw eigen visualisatie kunt samenstellen en creëren
 

 Wat zijn de grote voordelen van een online training:

 • Alles thuis vanaf je computer
 • Geen reistijden
 • Je eigen tijd indelen
 • Op je eigen tempo
 • Stel je vragen en deel je ervaringen in de besloten Facebookgroep
 

Begin jij 2022 met het neerzetten van een stevige fundering zodat jij en je gezin dit jaar blijven staan als een huis?

Schrijf jezelf dan in voor de online training Villa Visualiseren!

Voor wie?

Ouders die graag bewust in het leven willen staan, verbonden met zichzelf en hun gezin? Ouders die zelf gevoelig zijn, of gevoelige kinderen hebben.  Visualiseren is voor iedereen een prachtig middel om in je kracht te blijven, met name voor hooggevoelige personen. 
Villa Visualisatie is speciaal gemaakt voor ouder en kind en is dan ook samen te volgen. De kinderlessen zijn geschreven voor kinderen in de basisschoolleeftijden. Oudere kinderen kunnen de lessen maken en volgen van de volwassenenpagina.

Ja ik doe mee! En schrijf mezelf in!

Villa Visualiseren

Online training voor moeder en kind
97
 • 5 modules
 • werboek met werkbladen voor moeder & kind
 • inclusief video's en ingesproken visualisaties

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach


Ik ben Esther van Bijnen, eigenaar van Villa Wijs en bedenker van de Villa Wijs methode.

Na 10 jaar succesvol een dansschool te hebben geleid, werd mijn vuurtje minder. Was het perfecte pasje echt waar het voor mij om gaat?

Steeds meer vielen me de kinderen achter in de rij op en voelde ik een nieuwsgierigheid naar deze kinderen. Een behoefte om juist voor hen meer te betekenen. Ervoor te zorgen dat deze kinderen, ongeacht hoe perfect of imperfect de pasjes waren, met plezier en voluit zouden dansen.

Ik realiseerde me dat ik mezelf herkende in deze kinderen. Ik was al die tijd bezig met presteren, met de buitenkant, maar het werd tijd dat ik bij mezelf kwam, bij mijn binnenwereld.

Ik ging me verdiepen in het werken met energie. Al van kinds af aan ben ik mij bewust van deze levensenergie. Gevoelig als ik was pikte ik veel op, maar was dat wat ik voelde van mij, of van de ander?

Door me erin te verdiepen, ontdekte ik wat ik met deze energie kan en wat het met mij doet als ik mijn energie vrij laat stromen. Hoe ik hierdoor beter in mijn eigen kracht kwam te staan. Ik maakte opnieuw contact met mezelf. Het voelde als thuiskomen.

Wat had ik dat als kind graag willen leren. Nu leer ik het aan andere kinderen en volwassenen met behulp van mijn Villa Wijs methode, een manier om heel makkelijk aan kinderen, én volwassenen, uit te leggen hoe energie werkt en hoe je met energie kunt werken.

 

Villa Wijs heeft zich intussen ontpopt tot een complete, eenvoudige en creatieve visualisatiemethode, die staat als een huis.

In 2018 heb ik de Villa Wijs coachopleiding ontwikkeld om ook andere coaches, leerkrachten en pedagogisch medewerkers de kans te geven met de Villa Wijs methode te werken om nog meer mensen te helpen thuis te komen in zichzelf.

Villa Wijs wakkerde mijn vuurtje aan en het brandt inmiddels volop.

Mag Villa Wijs ook jouw vuurtje aanwakkeren? 

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders