Ben jij een moeder die graag bewust in het leven staat, verbonden met zichzelf en haar gezin?

Wil jij leren hoe je met visualiseren weer kunt verbinden met jezelf en daarbij je kind kunt helpen en ondersteunen? Hoe je visualisaties in kunt zetten om het energieveld van jezelf én je kind goed neer te zetten en kunt onderhouden? Hoe je er voor kunt zorgen dat je door thuis te blijven in jezelf, een veilig thuis creëert voor je kind, waardoor het makkelijker wordt voor je kind om bij zichzelf te blijven in zijn/haar eigen kracht. Dan is Villa Visualiseren echt iets voor jou.

Villa Visualiseren is de online training van Villa Wijs. En weet je wat nu zo leuk is? Je kunt hem helemaal thuis, vanaf je eigen stekkie volgen. En dat heeft zo zijn voordelen. De training volg je online, dus geen reistijden. Lekker je eigen tijd indelen en werken op je eigen tempo. Vijf weken lang ontvang je elke maandag een nieuwe module met de lesstof en opdrachten van die week in je mailbox.  Dit in de vorm van een online werkboek. Een PDF bestand wat je zowel online kunt invullen als kunt downloaden en uitprinten.

Wil je naast de lessen óók graag persoonlijke begeleiding van mij, kies dan voor de plus versie. In deze versie bied ik je een persoonlijke online sessie met mij van 60 min. Tijdens deze sessie kun je al jouw vragen stellen en stem ik mezelf af op jou en je kind. 

Naast de lessen zal er een besloten Facebookgroep zijn waarin alle deelnemers hun vragen kunnen stellen en dingen met elkaar kunnen delen. Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn en motiverend het kan zijn wanneer je met gelijkgestemde in een besloten groep elkaar kunt helpen, inspireren en je ervaringen kunt delen. In een online omgeving, maar besloten en veilig. Je kunt op ieder gewenst moment instappen en van start gaan. 

Villa Visualiwattus?

Bij visualiseren zet je een gedachte om naar beeld. Visualiseren is een krachtig middel om te realiseren wat je voor ogen hebt. Zo kun je visualisatie gebruiken om bepaalde doelen te bereiken.  Je kunt hierbij beelden oproepen van hoe jij zou willen dat het er uit zou zien.  Zie dingen zoals je ze graag zou zien en niet zoals ze zijn.

Vaak roepen we keer op keer de beelden op uit ons verleden. Draai je steeds weer dat filmpje af in je hoofd van eerdere mislukkingen, of nare en verdrietige gebeurtenissen. Door creatief te visualiseren is het mogelijk het beeld wat je hebt om te zetten in iets positiefs. Je herschrijft als het ware de gebeurtenis en maakt er een nieuw beeld bij.

De Villa Wijs methode is een visualisatie methode waarbij we het lichaam vergelijken met een huis, de Villa. Ik ben deze methode gaan ontwikkelen speciaal voor kinderen. Ik wilde hen op een eenvoudige manier uit kunnen leggen hoe je met je aandacht naar binnen gaat en hoe je jezelf kunt verbinden met je binnenste, zodat je aanwezig kunt zijn in je eigen lijf. Het werd mij echter al snel duidelijk dat deze methode ook aansloeg bij volwassenen. Vooral bij vrouwen, die naast vrouw ook moeder zijn. Vrouwen die vaak gedurende hun leven om allerlei verschillende redenen hun Villa hebben verlaten. De verbinding zijn kwijtgeraakt, bij zichzelf vandaan zijn gegaan, verwijderd van de weg die zij oorspronkelijk wilde gaan. De geboorte van een eigen kind doet je dit vaak pas beseffen. Dit kan zijn op het moment dat je dat kleine wondertje in je armen houdt, of in een later stadium, wanneer jouw kind je op allerlei mogelijke manieren wil laten inzien dat het belangrijk voor je is om weer thuis te komen. Kinderen spiegelen maar al te graag. Ze kijken rechtstreeks in je ziel en zullen, ieder op hun eigen wijze, jou de weg wijzen naar je oorspronkelijke pad. Waarom? Ze willen ontzettend graag een moeder die hen een veilig thuis kan bieden. Door aanwezig te zijn in je lijf, verbonden met je binnenste, wordt het gemakkelijker om ook je kinderen thuis te laten komen in zichzelf. Zodat ook zij beter in hun eigen kracht komen te staan.

 

Tijdens de online training Villa Visualiseren leer je:

 • Visualiseren
 • Hoe je visualisaties in kunt zetten en waarvoor
 • Wat de Villa Wijs methode inhoudt en hoe je deze inzet voor jezelf en je kind
 • Jezelf bewust te worden van waar je in je lichaam aanwezig bent en hoe je jezelf kunt verplaatsen in jouw Villa
 • Wat energie is en hoe je jouw energieveld stevig neerzet en kunt opschonen
 • Hoe je jouw eigen visualisatie kunt samenstellen en creëren
 

 Wat zijn de grote voordelen van een online training:

 
 • Alles thuis vanaf je computer
 • Geen reistijden
 • Je eigen tijd indelen
 • Op je eigen tempo
 • Stel je vragen en deel je ervaringen in de besloten Facebookgroep
 • Inclusief video’s en luisterfragmenten die je gemakkelijk kunt kijken en beluisteren in de online leeromgeving
 • Ingesproken visualisaties voor zowel jezelf als je kind
 
 

De eerste deelnemers gingen in april van start. Maar je kunt op ieder moment instappen. Het is doorlopend en stopt nooit, dus heb je alle tijd van de wereld die jij er maar voor nodig zult hebben. En kun je van start gaan wanneer je maar wilt.
Hoe fijn is dat? 

Voor wie?

Moeders die graag bewust in het leven willen staan, verbonden met zichzelf en hun gezin? Moeders die zelf gevoelig zijn, of gevoelige kinderen hebben.  Visualiseren is voor iedereen een prachtig middel om in je kracht te blijven, met name voor hooggevoelige personen. 
Villa Visualisatie is speciaal gemaakt voor moeder en kind en is dan ook samen te volgen. De kinderlessen zijn geschreven voor kinderen in de basisschoolleeftijden. Oudere kinderen kunnen de lessen maken en volgen van de volwassenenpagina.

Ja ik doe mee! En schrijf mezelf in!

Let op, er zijn twee mogelijkheden!

Villa Visualiseren

Online training voor moeder en kind
97
 • 5 modules
 • werboek met werkbladen voor moeder & kind
 • inclusief video's en ingesproken visualisaties
 • besloten Facebookgroep
basis

Villa Visualiseren

Online training voor moeder en kind
147
 • 5 modules
 • werboek met werkbladen voor moeder & kind
 • inclusief video's en ingesproken visualisaties
 • besloten Facebookgroep
 • Persoonlijke online sessie van 60 min samen met mi,j. Zodat je jouw vragen kunt stellen en ik mezelf op jou en je kind afstem.
Plus

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.
Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform