Boek je vóór 3 april een Villa Renovatie sessie, dan krijg je er de online training Villa Visualiseren gratis bij!!

Renoveren betekent vernieuwen, hernieuwen of verbeteren. Dat is precies wat we tijdens deze sessie doen. We checken niet alleen in, zodat je weer in je lichaam aanwezig zult zijn, maar we gaan ook kijken naar waar bij jou de energie blokkeert. Door gebruik te maken van de Villa Wijs methode, gaan we visualiserend door jouw lichaam en kijken wat je tegenkomt. Ik begeleid je tijdens deze visualisatie en help je de juiste oplossingen te creëren zodat je jouw blokkades op kunt heffen en de energie weer volop kunt laten stromen.

Op maandag 2 april opent Villa Wijs haar online academie met de training Villa Visualiseren. Wanneer je nu een Villa Renovatie sessie boekt, krijg je er deze training van 5 modules ter waarde van 47,- euro, gratis bij. 

Boeken, betekent niet dat je de sessie ook vóór deze datum bij mij moet inplannen, de sessie kan ook gewoon na de start van de online training plaatsvinden. Vermeld tijdens het aanmelden erbij dat je de online training gratis bij wilt boeken. Je ontvangt van mij zo spoedig mogelijk een reactie, zodat we jouw Villa Renovatie sessie kunnen inplannen. Wil je graag eerst meer info, stuur mij dan even een mail. 

Voor meer informatie over de online training Villa Visualiseren kijk je op: www.villawijs.nl/online

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.
Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders