Mama, ik ben een zonnetje!

Vanochtend kreeg ik een appje waar mijn hart een sprongetje van maakte. Het kwam van een mama die hier afgelopen week samen met haar dochter kwam voor een Villa Incheckmoment.  

Mama appt:
“Ik heb hier een ontspannen meisje thuis. Ze zegt zelf de hele tijd dat ze het zonnetje is. Ze vond het erg bijzonder en ik ook.”

Ik word zo blij van dit soort appjes, dit is waar ik het voor doe. En deze grote kleine meid, heeft deze week iets heel belangrijks geleerd. Over energie die hoort te stromen en over visualiseren. Ze begreep het helemaal en visualiseerde met me mee. Zo mooi hoe ieder kind zijn eigen benaming heeft voor het neerzetten van zijn/haar eigen energieveld. Deze dame is een zonnetje! 

Wat is een Villa Incheckmoment?

Wanneer je bij Villa Wijs komt om in te checken, dan help ik je om weer even letterlijk thuis te komen in je lijf. Dit doe ik door samen met het kind te visualiseren. In een sessie van 30 minuten, leg ik uit hoe het werkt met energie. In dit geval was het belangrijk om uit te leggen dat de energie in je lichaam bedoeld is om te blijven stromen. Wanneer de energie blokkeert, loopt het letterlijk vast. En dat geeft vaak spanning en allerlei lichamelijke klachten. Ze mocht lekker op de massagetafel gaan liggen, niet omdat ik masseer, nee, ik werk gewoon met de energie uit mijn handen en gebruik daarbij de kracht van visualiseren. Zo begeleide ik haar in een visualisatie door haar huis. Eerst was het nog even lastig. Want wat is visualiseren nu eigenlijk. Toen ik haar vroeg of ze een grote slagroomtaart voor zich kon zien met een rode kers erbovenop, werd het haar al snel duidelijk. En dus vroeg ik haar voor de voordeur van haar Villa Wijs huis te gaan staan. Ja hoor, ze zag hem. Een grote paarse deur. Toen ze deze deur opende stapte ze zo haar lijf binnen. Samen deden we een rondleiding door haar huis. Ontdekte waar het wat groter of lichter mocht zijn. Deden de ramen open voor wat frisse lucht en knipte een lamp aan. Met die lamp liet ze haar hele lijf vollopen met licht. Het scheen door alle ramen, deuren en kieren naar buiten en zo ontstond een grote bol met licht om haar heen. Net als een zon zei ze. Ik ben een zonnetje! 

Zolang dit meisje haar zonnetje laat schijnen, zal haar energie blijven stromen in plaats van blokkeren. En daar worden dit meisje én haar mama en papa, heel erg blij van! 

Wil je meer leren over de Villa Wijs visualisatie methode?

Op 2 april start er een online training Villa Visualiseren, waarin je alles leert over visualiseren. Waar je het voor in kunt zetten en wat het je kan brengen. Klik hier voor meer informatie. 

Kijk hier voor het Villa Wijs aanbod:

Villa Kids

Intuïtieve en energetische coaching en trainingen voor kinderen

Villa Wijs kids

Kom je even inchecken, of liever op Villa Visite? We kunnen ook samen een reis door jouw Villa Wijs maken?
lees hier snel verder

Villa Volwassenen

Intuïtieve en energetische coaching en trainingen voor volwassenen

Villa Wijs volwassenen

Overal om ons heen is energie. Met ons energieveld maken we verbindingen met elkaar. Hoe stevig staat jouw energieveld? Stroomt het door?
lees hier meer

Villa Visualiseren

Online training voor moeder en kind

Villa Wijs online

Ontdek samen met je kind(deren) hoe het is om in verbinding te staan met je binnenste en met elkaar. Creëer een veilig thuis voor het hele gezin.
lees hier meer
Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders