Ben jij een moeder die graag bewust in het leven staat? - Villa Wijs

Ben jij een moeder die graag bewust in het leven staat, verbonden met zichzelf en haar gezin?

Toen ik 10 jaar geleden moeder werd ontdekte ik dat ik helemaal niet met mezelf verbonden was. Het kleine mannetje in mijn armen prikte met zijn vingertje recht in mijn ziel om me duidelijk te maken dat ik met mijn aandacht naar binnen moest gaan, mezelf weer verbinden met mijn binnenste. En oh wat was dat heftig, die ontdekking. Nu ben ik dat kleine mannetje zo dankbaar. Ik stond niet bewust in het leven, was niet verbonden met mezelf, maar met alles en iedereen om mij heen. Daar was en ben ik nog steeds heel goed in, maar daardoor had ik mezelf zo aangepast aan anderen, dat ik niet meer wist wie ik nu zelf was. Hij heeft me letterlijk wakker geschud. 

Inmiddels heb ik mijn thuis in mezelf gevonden en gebruik ik mijn talent om te verbinden met anderen op een manier die voor mij werkt. Ik weet nu een onderscheid te maken tussen wat ik voel van de ander en wat van mezelf is. Ik zie het ook echt als mijn talent en zet het in tijdens mijn werk bij Villa Wijs. 

Omdat ik het alle moeders op aarde gun om met zichzelf en hun gezin in verbinding te zijn, start ik op 2 april met de eerste online training van Villa Wijs. Villa Visualiseren. Misschien vraag je jezelf af waarom online? Nou, op die manier kan ik veel meer moeders bereiken. Kunnen zij hun eigen tijd indelen en op hun eigen tempo de training volgen. Geen reistijden, gewoon vanachter je laptop. 

Wist je dat je met visualiseren kunt verbinden met jezelf en daarbij je kind kunt helpen en ondersteunen? Wil je leren hoe je dat doet en hoe je visualisaties in kunt zetten om het energieveld van jezelf én je kind goed neer te zetten en kunt onderhouden? Hoe je er voor kunt zorgen dat je door thuis te blijven in jezelf, een veilig thuis creëert voor je kind, waardoor het makkelijker wordt voor je kind om bij zichzelf te blijven in zijn/haar eigen kracht. Dan zou deze training iets voor jou kunnen zijn! Klik hieronder voor meer informatie.

 

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 

Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Wat je uitzendt trek je aan

Wat je uitzendt trek je aan De afgelopen maanden heb ik mij met enige regelmaat gevoeld als dit middelste huisje. Een beetje in de verdrukking, door alles wat er ineens

Lees verder »

Ik heb er geen tijd voor!

Ik heb er nu echt geen tijd voor! Regelmatig spreek ik mensen die zeggen; “Ik volg je al een poosje en vind je methode echt super. Ik zou er graag

Lees verder »
Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders