Overal om ons heen is energie

Overal om ons heen is energie. Zo hebben we allemaal een energieveld. Met ons energieveld maken we verbindingen. We zetten lijntjes uit naar elkaar. Ik zie veel verschillende energievelden om me heen. Grote, kleine, zwabberende, stevige. Heel verschillend allemaal. Wist jij dat je jouw energieveld zelf kunt sturen? Het groter kunt maken en lichter. Dat dit een heel groot verschil kan maken in hoe jij jezelf voelt? Dat er soms iets te veel lijntjes uitstaan, waardoor je erg ‘vol’ kunt zitten. En dat je energieveld wat te klein kan staan waardoor je er niet helemaal in ‘aanwezig’ kunt zijn.

VILLA VISITE

Wat zou je ervan vinden eens bij mij op Villa Visite te komen? Een heerlijke ochtend met thee en heel veel Villa Wijsheid.
Ontdek wat de Villa Wijs methode inhoudt en hoe je het kunt inzetten om je hoofd leeg te maken of bijvoorbeeld beter in je eigen kracht te staan. 

Leer visualiseren en gebruik dit om je eigen energie op te schonen en goed neer te zetten.
Is dat wat je voelt nu van jou of van de ander? Na twee uur keer je huiswaarts met een schoon energieveld en een heleboel nieuwe inzichten. Dit alles in de gezellige huiselijke sfeer van Villa Wijs.

Na het ontstaan van de eerste Villa Visite kwam er al snel de vraag naar een vervolg. Inmiddels is er dan ook een Villa Visite 1 en 2.
In 1 leggen we de fundering. Je leert de basis van Villa Wijs en ik leg je uit wat energie is en hoe je het kunt voelen. In Villa Wijs 2 gaan we een verdieping hoger. Je krijgt extra verdieping en kunt hierbij ook zelf aangeven wat je graag zou willen leren. Je kunt Villa Visite 2 pas volgen na het volgen van Villa Visite 1. 

Lijkt het je wat? Je kunt jezelf aanmelden via de aanmeldknop. 

De eerstvolgende Villa Visite 1, zal zijn op woensdag 7 februari van 9:30 tot 11:30 uur.

 • Villa Visite is een workshop voor vrouwen 
 • Er wordt gewerkt met een kleinere groep
 • Er zijn dan ook maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar
 • Villa Visite 1, is de basis workshop. Hierin leggen we de fundering van jouw Villa Wijs 
 • locatie: Waalwijk
 • Kosten: €27,- inclusief thee en lekkers


 

De eerstvolgende Villa Visite 2, zal zijn op woensdag 28 februari van 9:30 tot 11:30 uur.

 • Villa Visite is een workshop voor vrouwen 
 • Er wordt gewerkt met een kleinere groep
 • Er zijn dan ook maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar
 • Villa Visite 2, is de vervolg workshop op 1. Hierin gaan we een verdieping hoger
 • locatie: Waalwijk
 • Kosten: €27,- inclusief thee en lekkers

Voor meer informatie neem je contact op.

Wat andere schrijven over Villa Visite

Ik vond het een hele bijzondere ochtend! Heb het gevoel dat we wel de hele dag hadden kunnen vullen! Ik heb er nooit bij stilgestaan dat we ons omgeven met zoveel energie, niet alleen van onszelf, maar ook constant verbindingslijntjes hebben met iedereen om ons heen. Een echte eye-opener! Jouw energie kwam op sommige momenten ook flink binnen. Jij vertelt het op een duidelijke manier, zodat ik het ook echt snap en vooral belangrijk om te horen dat ik sommige lijntjes moet afsluiten om zelf verder te kunnen.
Ik heb de Villa Visite als heel erg fijn ervaren.
Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten maar ergens wist ik dat ik hier bij moest zijn. Ik heb nu ook gezien dat dat niet voor niets was. Mijn hele dag is vervolgens zo fijn verlopen. Een hele fijne middag kunnen genieten met mijn gezin in de Efteling, zoals zo'n dag hoort te zijn! Het leek wel of dat mijn goede energie werd aangevoeld door de kinderen en dat heeft zo veel goed gedaan! Deze ochtend heeft me aan het denken gezet en me veel inzichten gegeven. Ik heb het zo ervaren alsof we elkaar al jaren kennen, een hele fijne groep vrouwen die allemaal wel iets herkende in elkaar en dat is toch fijn die erkenning. Erg knap trouwens dat iedereen zich zo kan openstellen meteen, maar dat komt vast door de warme open ontvangst van Esther. Ik bewonder je enorm, wat heb je er toch goed aan gedaan om deze grote stap te nemen, petje af!
Wat een bijzondere ochtend, het doet mij altijd veel als mensen zich open durven te stellen. Dit deed jij zo mooi Esther, het was als een warm bad. Ik wist al dat ik veel te veel energie van anderen opneem, dankzij jou begrijp ik nu hoe dit werkt. Die visualisatie had ik echt nodig. Het deed me ook veel om mijn eigen energie eindelijk eens te mogen voelen, wauw! Daar wil ik nog veel meer over leren. Ik voel nu nog sterker dat ik mijn verhaal en ervaring mag en moet delen in mijn eigen life coaching, ik ga het doen! Het had nog langer mogen duren deze ochtend wat mij betreft. Ik kom graag nog eens.

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Ontploffingsgevaar

Ontploffingsgevaar! Niet onder het vloerkleed Afstoffen maar Het stof verbergen Geeft ontploffingsgevaar Dit huisje is overvol, dat ontgaat niemand. Stoom komt uit zijn oren en

Lees verder »