Villa Renoveren - Villa Wijs

Villa Renovatie een-op-een coachsessie

Renoveren betekent vernieuwen

Renoveren betekent vernieuwen, hernieuwen of verbeteren. Dat is precies wat we tijdens deze sessie doen. We checken niet alleen in, zodat je weer in je lichaam aanwezig zult zijn, maar we gaan ook kijken naar waar bij jou de energie blokkeert. Door gebruik te maken van de Villa Wijs methode, gaan we visualiserend door jouw lichaam en kijken wat je tegenkomt. Ik begeleid je tijdens deze visualisatie en help je de juiste oplossingen te creëren zodat je jouw blokkades op kunt heffen en de energie weer volop kunt laten stromen.

Villa Renovatie sessie in de praktijk

Villa Renovatie, is een coach sessie van 120 minuten, waarin ik persoonlijk met jou aan de slag ga bij mij in de praktijk. Nadat ik je de basis van Villa Wijs heb uitgelegd en je inzicht heb gegeven in hoe het werkt met energie en jouw eigen energieveld, gaan we visualiserend door jouw lichaam. Samen kijken we naar wat je tegenkomt, wat je zou willen opruimen of veranderen. 

Zo creëren we meer licht waar het lichter mag gaan voelen, meer ruimte daar waar het gesloten en benauwd voelt etc. Dit alles doe ik visualiserend samen met jou. Zo nodig ondersteun ik je door energetisch werk te verrichten.  Deze sessie is inclusief nagesprek van 15 min via skype of telefoon.

Villa Renovatie sessie online 

Wanneer je het prettiger vindt om deze sessie via Skype of telefoon te hebben, dan is dat vanaf nu ook mogelijk. Hierbij hoef je de deur niet uit en coach en ik je op afstand. Het effect is hetzelfde. Ook op afstand is het mogelijk energetisch werk te verrichten. Dit gesprek duurt 90 minuten en is inclusief een nagesprek van 15 min via telefoon of Skype. 

Villa Renoveren coach sessie in de praktijk

* Een op een sessie van 2 uur in mijn praktijk in Waalwijk
* Nagesprek van 15 min. via Skype of telefoon
* Kosten €127,-

Villa Renoveren coach sessie online

* Eén op één sessie van 90 min, online
* Nagesprek van 15 min. via Skype of telefoon
* Kosten €97,-

Lees hier de ervaringen van anderen

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.
Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders