Wat zou er gebeuren als je dat smeulende vuurtje in jezelf meer zuurstof zou geven? Je zou luisteren naar dat stemmetje in je binnenste en gaat staan voor dat waar je hart het meest van gaat gloeien?

Ingecheckt bij jezelf, verbonden met je binnenste. Daar waar je kunt voelen waar jij het allermeest van houdt. Wie je bent, waar je voor staat. Daar waar jij het onderscheid kunt maken of dat wat je voelt van jou is of van de ander.

Wat had ik dat als kind graag willen leren. Dan had ik geweten, dat wat ik voel echt niet altijd van mij is. Had ik beter bij mezelf kunnen blijven en minder aangepast aan hoe ik dacht, dat anderen mij het liefst zagen. Maar het had me niet de ingrediënten gegeven voor Villa Wijs. Die ingrediënten die ik nu kan inzetten om anderen te inspireren en te motiveren.

We hebben allemaal zo onze eigen ingrediënten. Wanneer je deze in een grote pan op dat smeulende vuurtje zet, ontstaat er iets magisch. Wat zou jij anderen kunnen brengen op het moment dat je ze laat proeven van jouw brouwsel?  

Ik help je graag met brouwen door je vuurtje te voorzien van meer zuurstof, waardoor het steeds feller zal gaan branden. 
Vanaf mei start er een nieuwe ronde van de Villa Wijs coachopleiding.

Heb jij je vuur al aangestoken?

Thuiskomen in jezelf, wat is dat dan?

 

Alles bij Villa Wijs wordt visueel gemaakt. Voor zowel volwassenen als kinderen, of het nu over over prikkels, energie of spiritualiteit gaat. Want hoe werkt het met energie en de verbindingen die we daarmee dag in dag uit met elkaar maken en wat kan hierbij jouw eigen energieveld voor jou betekenen?

Villa Wijs is een visualisatiemethode waarmee je gedachten en gevoel vanuit je onderbewustzijn omzet naar een beeld. Met behulp van je verbeeldingskracht kun je creatief gaan visualiseren. Het beeld wat zich vormt aan de binnenkant van je ogen kun je op elk gewenst moment aanpassen. De Villa Wijs methode helpt je eenvoudig en begrijpelijk om met je aandacht naar binnen te gaan. Waar jij een binnenste kunt  creëren, waarin jij jezelf zo fijn mogelijk voelt.

Een huis om in thuis te komen.  

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches