Wat zou er gebeuren als je dat smeulende vuurtje in jezelf meer zuurstof zou geven? Je zou luisteren naar dat stemmetje in je binnenste en gaat staan voor dat waar je hart het meest van gaat gloeien?

Ingecheckt bij jezelf, verbonden met je binnenste. Daar waar je kunt voelen waar jij het allermeest van houdt. Wie je bent, waar je voor staat. Daar waar jij het onderscheid kunt maken of dat wat je voelt van jou is of van de ander.

Wat had ik dat als kind graag willen leren. Dan had ik geweten, dat wat ik voel echt niet altijd van mij is. Had ik beter bij mezelf kunnen blijven en minder aangepast aan hoe ik dacht, dat anderen mij het liefst zagen. Maar het had me niet de ingrediënten gegeven voor Villa Wijs. Die ingrediënten die ik nu kan inzetten om anderen te inspireren en te motiveren.

We hebben allemaal zo onze eigen ingrediënten. Wanneer je deze in een grote pan op dat smeulende vuurtje zet, ontstaat er iets magisch. Wat zou jij anderen kunnen brengen op het moment dat je ze laat proeven van jouw brouwsel?  

Ik help je graag met brouwen door je vuurtje te voorzien van meer zuurstof, waardoor het steeds feller zal gaan branden. 
Vanaf mei start er een nieuwe ronde van de Villa Wijs coachopleiding.

Heb jij je vuur al aangestoken?

Thuiskomen in jezelf, wat is dat dan?

 

Alles bij Villa Wijs wordt visueel gemaakt. Voor zowel volwassenen als kinderen, of het nu over over prikkels, energie of spiritualiteit gaat. Want hoe werkt het met energie en de verbindingen die we daarmee dag in dag uit met elkaar maken en wat kan hierbij jouw eigen energieveld voor jou betekenen?

Villa Wijs is een visualisatiemethode waarmee je gedachten en gevoel vanuit je onderbewustzijn omzet naar een beeld. Met behulp van je verbeeldingskracht kun je creatief gaan visualiseren. Het beeld wat zich vormt aan de binnenkant van je ogen kun je op elk gewenst moment aanpassen. De Villa Wijs methode helpt je eenvoudig en begrijpelijk om met je aandacht naar binnen te gaan. Waar jij een binnenste kunt  creëren, waarin jij jezelf zo fijn mogelijk voelt.

Een huis om in thuis te komen.  

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders