Wat zou er gebeuren als je dat smeulende vuurtje in jezelf meer zuurstof zou geven? Je zou luisteren naar dat stemmetje in je binnenste en gaat staan voor dat waar je hart het meest van gaat gloeien?

Ingecheckt bij jezelf, verbonden met je binnenste. Daar waar je kunt voelen waar jij het allermeest van houdt. Wie je bent, waar je voor staat. Daar waar jij het onderscheid kunt maken of dat wat je voelt van jou is of van de ander.

Wat had ik dat als kind graag willen leren. Dan had ik geweten, dat wat ik voel echt niet altijd van mij is. Had ik beter bij mezelf kunnen blijven en minder aangepast aan hoe ik dacht, dat anderen mij het liefst zagen. Maar het had me niet de ingrediënten gegeven voor Villa Wijs. Die ingrediënten die ik nu kan inzetten om anderen te inspireren en te motiveren.

We hebben allemaal zo onze eigen ingrediënten. Wanneer je deze in een grote pan op dat smeulende vuurtje zet, ontstaat er iets magisch. Wat zou jij anderen kunnen brengen op het moment dat je ze laat proeven van jouw brouwsel?  

Ik help je graag met brouwen door je vuurtje te voorzien van meer zuurstof, waardoor het steeds feller zal gaan branden. 
Vanaf mei start er een nieuwe ronde van de Villa Wijs coachopleiding.

Heb jij je vuur al aangestoken?

Thuiskomen in jezelf, wat is dat dan?

 

Alles bij Villa Wijs wordt visueel gemaakt. Voor zowel volwassenen als kinderen, of het nu over over prikkels, energie of spiritualiteit gaat. Want hoe werkt het met energie en de verbindingen die we daarmee dag in dag uit met elkaar maken en wat kan hierbij jouw eigen energieveld voor jou betekenen?

Villa Wijs is een visualisatiemethode waarmee je gedachten en gevoel vanuit je onderbewustzijn omzet naar een beeld. Met behulp van je verbeeldingskracht kun je creatief gaan visualiseren. Het beeld wat zich vormt aan de binnenkant van je ogen kun je op elk gewenst moment aanpassen. De Villa Wijs methode helpt je eenvoudig en begrijpelijk om met je aandacht naar binnen te gaan. Waar jij een binnenste kunt  creëren, waarin jij jezelf zo fijn mogelijk voelt.

Een huis om in thuis te komen.  

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Ik ben Esther van Bijnen, eigenaar van Villa Wijs en bedenker van de Villa Wijs methode.

Na 10 jaar succesvol een dansschool te hebben geleid, werd mijn vuurtje minder. Was het perfecte pasje echt waar het voor mij om gaat?

Steeds meer vielen me de kinderen achter in de rij op en voelde ik een nieuwsgierigheid naar deze kinderen. Een behoefte om juist voor hen meer te betekenen. Ervoor te zorgen dat deze kinderen, ongeacht hoe perfect of imperfect de pasjes waren, met plezier en voluit zouden dansen.

Ik realiseerde me dat ik mezelf herkende in deze kinderen. Ik was al die tijd bezig met presteren, met de buitenkant, maar het werd tijd dat ik bij mezelf kwam, bij mijn binnenwereld.

Ik ging me verdiepen in het werken met energie. Al van kinds af aan ben ik mij bewust van deze levensenergie. Gevoelig als ik was pikte ik veel op, maar was dat wat ik voelde van mij, of van de ander?

Door me erin te verdiepen, ontdekte ik wat ik met deze energie kan en wat het met mij doet als ik mijn energie vrij laat stromen. Hoe ik hierdoor beter in mijn eigen kracht kwam te staan. Ik maakte opnieuw contact met mezelf. Het voelde als thuiskomen. Wat had ik dat als kind graag willen leren.

Nu leer ik het aan andere kinderen en volwassenen met behulp van mijn Villa Wijs methode, een manier om heel makkelijk aan kinderen, én volwassenen, uit te leggen hoe energie werkt en hoe je met energie kunt werken.

Villa Wijs heeft zich intussen ontpopt tot een complete, eenvoudige en creatieve visualisatiemethode, die staat als een huis.
In 2018 heb ik de Villa Wijs coachopleiding ontwikkeld om ook andere energetisch- en kindercoaches, leerkrachten en pedagogisch medewerkers de kans te geven met de Villa Wijs methode te werken om zo meer mensen te kunnen helpen om een stevige fundering te creëren voor zichzelf zodat ze ook tijdens een stevige storm blijven staan als een huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches