Marjolein Loonen, Villa Wijs coach in hart en nieren. Als een speer ging zij door de opleiding heen. Gestart in mei 2019 en ronde haar opleiding in september af. In deze blog kom je wat meer over haar te weten. Ze vertelt heel open over zichzelf, stelt zich kwetsbaar op. Iets wat je moet durven en wat haar maakt tot een heel pure Villa Wijs coach. Marjolein heeft haar eigen praktijk genaamd Feeling ontspanning en training. www.feeling-ontspanning.nl

Van vlammetje naar vuurtje

Ik weet het nog goed inmiddels een aantal jaren geleden. Het kleine vlammetje dat nog in me aanwezig was gaat steeds zachter branden. Het is in de tijd dat ik start op de pedagogische academie voor basisonderwijs, want werken met kinderen dat vind ik fijn. Ik maak mijn opdrachten, loop stage en wil alles goed doen. Een fout maken of een toets niet halen, komt op dat moment niet in mijn woordenboek voor. Ondertussen voel ik van alles, denk dat iedereen dit voelt. Het vlammetje wordt alsmaar kleiner tot ik op een dag niet langer kan.

- Wanneer jouw energie blokkeert. Niet langer stroomt en met je meeveert -

Ik ging nadenken over de vraag wat ik echt zou willen. Waardoor mijn vlammetje weer aan kan gaan. Ik ga werken als onderwijsassistent, want werken met kleine groepjes dat past bij mij. Niet zoveel prikkels, niet zoveel energieën. In mijn tempo, met mijn rust en inzicht kinderen verder helpen in hun ontwikkeling. Het vlammetje wordt langzaam groter en groter. Alleen een vuurtje wordt het niet. Ik ga op zoek naar wat miste, wat ik toe kan voegen in mijn werk.

- Ga dan eens visualiseren. Je huis eens lekker renoveren –

Ik ga een opleiding tot kinderyogadocent volgen. Dit is het begin van het vuurtje! Ik leer veel over mezelf, dat ik meer voel dan sommige anderen. Dat ik dingen ervaar die sommige andere niet ervaren. Het vuurtje is op dat moment nog buiten, ik kan er heerlijk bij gaan zitten. Ik kan me er aan opwarmen en soms neem ik mijn vuurtje mee naar mijn werk, pas ik dingen toe en zie ik wat dit met de kinderen doet. Kinderyogalessen geven, dat is een echte groene appel. Ik geniet ervan en word er blij van. Want als je weet waar je blij van wordt gaat je licht weer branden.

- Ruim op wat jou niet langer dient. Creëer wat je verdient –

Dan is daar Villa Wijs. Want hoe ruim ik op wat mij niet langer dient? Hoe creëer ik wat ik verdien? Daarbij heeft Villa Wijs mij geholpen. Want met mijn heipalen in de grond en mijn fundering stevig, kan ik gaan bouwen. Kan ik gaan bouwen aan een prettig huis. Inmiddels ben ik thuis, kan ik mijn huis opruimen en hier ontspannen. In mijn tuin staat een appelboom, hierin groeien de mooiste groene appels. Want nu weet ik waardoor mijn licht gaat schijnen. Vanuit mijn raam komt een slinger met de mooiste kleuren licht, wil jij hierbij aansluiten en ook jouw licht laten schijnen. Dan maken we samen de slinger langer en zo de wereld een beetje lichter. 

- Een prettig huis om in te wonen. Om bij jezelf thuis te komen -

Wil jij net als Marjolein Villa Wijs coach worden?

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches