Het is de week van het hooggevoelige kind.

Deze week zal Villa Wijs hier dan ook extra aandacht aan besteden.

Hooggevoelige kinderen raken snel overprikkeld. Ze beleven de wereld om hen heen heel intens doordat hun zintuigen ontzettend goed werken. Zo komen geluiden vaak hard binnen, waardoor een bezoekje aan bijvoorbeeld de kermis overweldigend kan zijn. Zijn labeltjes in kleding vaak ware boosdoeners en zien hooggevoelige kinderen elk detail.

 

Hooggevoelige kinderen voelen dus veel, zowel fysiek als energetisch gezien. Het fysieke voelen is vaak op te lossen door bijvoorbeeld labeltjes uit de kleding te knippen, of naadloze sokken te kopen. Maar hoe help je jouw hooggevoelige kind wanneer het energetisch gezien veel oppikt? Wanneer je kind precies weet hoe de juf zich vandaag voelt. Verward raakt als jij tegen je kind zegt dat het goed met je gaat, terwijl je kind iets heel anders voelt op dat moment.

 

Wees eerlijk tegen een hooggevoelig kind, ze voelen precies wat er gaande is, ook al wil je het voor hen verbergen. Beter leg je het hen in kindertaal uit, je zult versteld staan hoe veel ze begrijpen.

Kunnen jij en je hooggevoelige kind wel wat hulp gebruiken? Of zou jij graag als professional hooggevoelige kinderen verder willen helpen door Villa Wijs coach te worden? Kijk dan eens rond op deze website en ontdek wat Villa Wijs je te bieden heeft. 

Je kunt jezelf deze week nog inschrijven voor de Villa Wijs coachopleiding, daarna sluit de inschrijving. 

Bekijk onderstaande video's om meer te weten te komen over hooggevoeligheid en Villa Wijs

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches