Weer terug in de flow!

Vandaag start ook voor ons weer het gewone leventje. Na twee weken kerstvakantie en een extra lang weekend tot slot, is het vandaag weer een gewone werkdag. De kids weer naar school en ik in de weer met de planning van Villa Wijs voor 2018.  Er staan weer een heleboel mooie dingen op de planning, zoals op 17 januari, de eerste Villa Visite van dit jaar. Deze workshop is helaas al vol, maar er volgt snel een nieuwe datum!

Ik begon mijn ochtend vandaag met eens terug te kijken naar 2017. Wat een succesvol jaar was dat voor mij en Villa Wijs. Na de Sint Wijs weken, een challenge die ik eind 2016 voor het eerst gaf in, begon het in februari 2017 echt te stromen bij Villa Wijs. Lange tijd was ik wel aan het ondernemen, maar durfde ik mezelf eigenlijk niet te laten zien. Want joh, wat zouden andere er van vinden, was het wel goed genoeg dat Villa Wijs. Best gek, want dan weet ook niemand dat je er bent en wat je precies doet. Pas toen ik ging vertellen wat ik Villa Wijs is, en met de wereld ging delen dat ik mezelf bezig houd met visualiseren, inchecken in je lijf en werken met energie. Ja toen ging het balletje rollen.

Ja toen begon het balletje pas echt te rollen!

Er ging wel even wat aan vooraf, voordat ik mezelf en Villa Wijs in die spotlight durfde te zetten. Het was mij wel duidelijk dat er in mijn eigen Villa nog het een en ander blokkeerde waardoor de energie niet stroomde. Ik had nog wat energetische rommel op te ruimen vanuit mijn verleden. En dus ging ik daarmee aan de slag. Ik wist heel goed hoe ik dit energetische deel moest aanpakken. Daar had ik inmiddels al vele cursussen, workshops en opleidingen in gevolgd. Ik kende voldoende mensen die mij daar bij konden helpen ook.

Maar ik had nog een tweede obstakel. Want hoewel ik al zelfstandig ondernemer ben vanaf mijn 25e, was dit toch even andere koek. Ik had iemand nodig die mij kon helpen bij het in de wereld zetten van mijn concept, mijn prachtige visualisatie methode Villa Wijs. En dus ging ik opzoek naar de juiste persoon.

Anderhalf jaar geleden kwam Femke voorbij in een Facebook groep van een challenge die ik volgde. Ze was één van de business coachen waarmee je een gratis Skype sessie kon winnen. Mijn hart maakte een sprongetje, ik wist meteen, die wil ik! Ik ga die Skype sessie winnen, ik voelde het gewoon. En dat deed ik dus. Ik won ‘m! Live in de facebookgroep had ik mijn eerste sessie met Femke. Doodeng vond ik het! Femke was laaiend enthousiast over mijn Villa Wijs methode. Het ene na het andere idee, schudde ze zo uit haar mouw. Ze gaf me in die ene sessie al zoveel inzichten dat dacht, met haar wil ik verder!

Het is dan ook niet bij die ene sessie gebleven. Er volgde er vele meer. Wat ik het meest bijzonder vind aan het werken met Femke, is dat ze zich afstemt op de persoon waarmee ze werkt. Tijdens het volgen van haar online programma’s ontving ik regelmatig precies op het juiste moment een berichtje van haar. Je weet wel zo’n moment dat je het even niet meer ziet zitten, of even heel onzeker bent. Precies dan was ze er voor mij.

Femke is er nog steeds voor mij. Ze gelooft in mij en Villa Wijs en ik geloof in haar. En weet wat bijzonder is? Doordat Femke en ik in elkaar geloven heeft ze mij gevraagd om jou een mooi aanvullend aanbod te doen, wanneer je haar programma via mij zou kopen.

Op 22 januari a.s. start weer een nieuwe ronde van haar online programma ‘Get in the Flow’. Ben jij nu opzoek naar een businesscoach die:

  • Werkt vanuit eigenheid
  • Mega creatief is
  • Zich echt met jou verbind
  • Een kei is in het bedenken van concepten
  • Echt de tijd voor je neemt
  • Je netwerk enorm vergroot
  • Een Facebookgroep heeft vol zelfstandig onderneemsters (waarvan ik er dus één ben 😉 ) die je graag helpen en steunen in jouw proces

Bekijk dan de volgende link eens: http://getintheflow.nl/Esther-van-bijnen/

Je krijgt dan van mij een Villa check-in live sessie van 2 uur en twee telefonische check-ins van 30 minuten.  

Tijdens de live sessie vertel ik je alles over energie, hoe het werkt en wat jij er mee kunt. Door jouw energieveld te lezen kan ik je vertellen waar jouw knelpunten zitten. Met Villa Wijs vergelijk ik het lichaam met een huis. Samen kijken we of je thuis bent in je huis, waar jij in je lijf aanwezig bent en hoe jouw huis vanbinnen voelt. Voelt het goed zoals het is, of is het tijd voor een grote schoonmaak? Je gaat opgeruimd naar huis en weet hoe je jouw energie schoon kunt houden. Je bent klaar om te gaan ondernemen vanuit de pure verbinding met jezelf.

Naast de live sessie van 2 uur, krijg je twee telefonische check-ins van 30 minuten.
Waarvan één voorafgaande aan en één na de geplande live sessie.

Ben jij zelfstandig onderneemster en wil je jouw bedrijf nu eens écht in de wereld gaan zetten? Helemaal vanuit de verbinding met jezelf, vanuit eigenheid en in de juiste flow. Klik dan op de volgende link en werk samen met Femke en mij aan jouw droombedrijf.

 http://getintheflow.nl/Esther-van-bijnen/

Wil je meer info, stuur me gerust een mailtje.

 

Liefs Esther

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Ik ben Esther van Bijnen, eigenaar van Villa Wijs en bedenker van de Villa Wijs methode.

Na 10 jaar succesvol een dansschool te hebben geleid, werd mijn vuurtje minder. Was het perfecte pasje echt waar het voor mij om gaat?

Steeds meer vielen me de kinderen achter in de rij op en voelde ik een nieuwsgierigheid naar deze kinderen. Een behoefte om juist voor hen meer te betekenen. Ervoor te zorgen dat deze kinderen, ongeacht hoe perfect of imperfect de pasjes waren, met plezier en voluit zouden dansen.

Ik realiseerde me dat ik mezelf herkende in deze kinderen. Ik was al die tijd bezig met presteren, met de buitenkant, maar het werd tijd dat ik bij mezelf kwam, bij mijn binnenwereld.

Ik ging me verdiepen in het werken met energie. Al van kinds af aan ben ik mij bewust van deze levensenergie. Gevoelig als ik was pikte ik veel op, maar was dat wat ik voelde van mij, of van de ander?

Door me erin te verdiepen, ontdekte ik wat ik met deze energie kan en wat het met mij doet als ik mijn energie vrij laat stromen. Hoe ik hierdoor beter in mijn eigen kracht kwam te staan. Ik maakte opnieuw contact met mezelf. Het voelde als thuiskomen. Wat had ik dat als kind graag willen leren.

Nu leer ik het aan andere kinderen en volwassenen met behulp van mijn Villa Wijs methode, een manier om heel makkelijk aan kinderen, én volwassenen, uit te leggen hoe energie werkt en hoe je met energie kunt werken.

Villa Wijs heeft zich intussen ontpopt tot een complete, eenvoudige en creatieve visualisatiemethode, die staat als een huis.
In 2018 heb ik de Villa Wijs coachopleiding ontwikkeld om ook andere energetisch- en kindercoaches, leerkrachten en pedagogisch medewerkers de kans te geven met de Villa Wijs methode te werken om zo meer mensen te kunnen helpen om een stevige fundering te creëren voor zichzelf zodat ze ook tijdens een stevige storm blijven staan als een huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches