Niet Storen!!!

Wanneer ik uit de badkamer kom zie ik ineens een briefje op de deur geplakt. Niet stooren!!! Ik ben beezig!!! Ik moet er om lachen. Even hoop ik dat ze aan het opruimen is, maar ik weet wel beter. Onze grote verzamelaar houdt niet zo van opruimen. Ze bewaart van alles.  Als ik zeg van alles, bedoel ik echt precies wat ik zeg. Ik vind geregeld, prulletjes, kraaltjes, knoopjes, steentjes, noem maar op. Heerlijk al haar zakken vol. Ook de stickers van de juf worden zorgvuldig bewaard. Zo vind ik door het hele huis kleine briefjes met een sticker erop. Het maakt haar ook niets uit. Of haar kamer nu opgeruimd is of een rommeltje, het ‘boeit haar niks’ zoals ze zegt.

Heerlijk hoe kinderen kunnen verschillen van elkaar. Ons meneertje vult zo een hele vuilniszak wanneer hij aan het opruimen gaat. Alles waar hij niets meer mee doet, hij niet meer nodig heeft, of gewoon al te lang op zijn kamer hangt of staat. Hup alles in de zak. Hij vindt het prettig wanneer zijn kamer op orde is. Geeft hem rust.


Ik herken mezelf in ons meisje, ik was vroeger net zo. Nu is dat anders. Inmiddels heb ik gemerkt dat wanneer mijn huis is opgeruimd, mijn hoofd ook opgeruimd voelt. Zo heb ik in de kerstvakantie hele zakken gevuld met kleding die al veel te lang onder op de stapel lag. Nam ik de knutselkast en de spelletjeskast onderhanden zodat alles weer overzichtelijk is. Heerlijk vind ik dat.

Ik kijk nog eens naar het briefje op de deur. Waarschijnlijk is ze gewoon een musical.ly aan het opnemen. Veel leuker dan opruimen…

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches