Ik zie ik zie wat jij niet ziet...

Wanneer je kind ziet wat jij niet kunt zien. Wat dan? Wat je niet ziet bestaat niet? Of geloof je wat je kind je te vertellen heeft? Eerder vertelde ik al over kinderen die meer voelen. Maar wat als jouw kind niet alleen meer voelt, maar ook meer ziet dan anderen. Dat kan voor jou als ouder best even schrikken zijn. Niet iets wat je zomaar aan de schoolpoort deelt.

Misschien twijfel je, denk je dat het fantasie is. Tot je kind vertelt over; “Toen ik nog groot was mam en jij nog klein, toen was ik jouw papa.” Tja, dan moet je misschien toch even slikken…

Wanneer je kind je vertelt dat oma iedere nacht op bezoek komt. Weet hoe oma heet, hoe ze eruit ziet en het om jouw oma blijkt te gaan die al jaren niet meer leeft.

Ontken je dan dat er meer is tussen hemel en aarde?

Deze kinderen hebben onze steun nodig. Wanneer we zeggen dat het er niet is, dat het niet bestaat, raken ze in de war. Zij zien het namelijk wel en zullen aan zichzelf gaan twijfelen op het moment dat je zegt dat er niets is. Je helpt hen door hen te laten weten dat je ze geloofd, ook wanneer je het zelf niet kunt zien. Het kan fijn zijn voor je kind te praten met iemand die hier meer van weet, of met andere kinderen te praten die ook meer kunnen zien. Dan weten ze dat hun gave er gewoon mag zijn. Ze hoeven er niets mee, maar het mag er zijn. Je hoeft het niet weg te stoppen of te blokkeren. 

 

Heb jij een zoon of dochter die meer ziet? Wil je weten hoe je hier (beter) mee om kunt gaan? Of zou je zoon/dochter graag eens in aanraking komen met andere kinderen met een paranormale gave? 

Mail, of stuur me een persoonlijk bericht. Ik help je graag.

Wanneer je het fijn vindt om je verhaal te delen met anderen, of juist de verhalen van anderen te lezen, meld je dan aan bij de Villa Wijs community. Een besloten facebookgroep, waar je al je vragen kunt stellen, dingen kunt delen, of gewoon lekker mee kunt lezen. En dat allemaal in een veilge besloten omgeving. Alleen leden kunnen zien wat je schrijft.

Ik post regelmatig artikelen, weetjes, visualisaties en filmpjes. En deel ervaringen uit de praktijk.
Wees welkom! Het is kost je niets.

Liefs Esther

 

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders