Genieten, die Villa Visite - Villa Wijs

Woensdagochtend, ik haal mijn mooiste theekopjes tevoorschijn. 
De kaarsjes branden en alles staat klaar om er een heerlijke ochtend van te maken.
Ik ben vroeg opgestaan, heb eerst tien minuten heerlijk buiten in de tuin gestaan.
Even wakker worden, visualiseren en mijn energieveld opschonen en neerzetten.
Dit doe ik elke ochtend, maar vooral vandaag is het belangrijk dit te doen.
Mijn energieveld moet vandaag flink aan de bak 😉 
Er komen 6 mooie vrouwen op Villa Visite en ze willen allemaal meer leren over energie… 

Eind november gaf ik mijn eerste Villa Visite!

En wat was het bijzonder. Zes vrouwen die elkaar al jaren lijken te kennen, maar elkaar nooit eerder hadden gezien. Die meer wilde leren en weten over energie. En willen ervaren wat energie voor hen kan doen. 

Overal om ons heen is energie. Zo hebben we allemaal een energieveld. Met ons energieveld maken we verbindingen. We zetten lijntjes uit naar elkaar. Ik zie veel verschillende energievelden om me heen. Grote, kleine, zwabberende, stevige. Heel verschillend allemaal. Wist jij dat je jouw energieveld zelf kunt sturen? Het groter kunt maken en lichter. Dat dit een heel groot verschil kan maken in hoe jij jezelf voelt? Dat er soms iets te veel lijntjes uitstaan, waardoor je erg ‘vol’ kunt zitten. En dat je energieveld wat te klein kan staan waardoor je er niet helemaal in ‘aanwezig’ kunt zijn. Of juist heel groot waardoor je hele gezin inclusief je collega’s er hun plekje in hebben gevonden. 

In deze Villa Visite legde ik het allemaal uit. We visualiseerden samen en ik liet hen affirmatiekaartjes trekken. Het was een magische ochtend waar ik zelfs nu nog van na geniet. Zo bijzonder. Echt genieten! Feels like magic!

Diezelfde avond nog ontving ik prachtige reacties over hoe zij deze ochtend hadden ervaren. Kippenvel, tranen in mijn ogen, ik werd er echt even stil van. Zo dankbaar dat ik hen deze mooie inzichten heb mogen geven. Nieuwsgierig? Lees hier een paar van hun reacties: 

Lees hier een aantal reacties van deelnemers

Ik vond het een hele bijzondere ochtend! Heb het gevoel dat we wel de hele dag hadden kunnen vullen! Ik heb er nooit bij stilgestaan dat we ons omgeven met zoveel energie, niet alleen van onszelf, maar ook constant verbindingslijntjes hebben met iedereen om ons heen. Een echte eye-opener! Jouw energie kwam op sommige momenten ook flink binnen. Jij vertelt het op een duidelijke manier, zodat ik het ook echt snap en vooral belangrijk om te horen dat ik sommige lijntjes moet afsluiten om zelf verder te kunnen.
Ik heb de Villa Visite als heel erg fijn ervaren.
Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten maar ergens wist ik dat ik hier bij moest zijn. Ik heb nu ook gezien dat dat niet voor niets was. Mijn hele dag is vervolgens zo fijn verlopen. Een hele fijne middag kunnen genieten met mijn gezin in de Efteling, zoals zo'n dag hoort te zijn! Het leek wel of dat mijn goede energie werd aangevoeld door de kinderen en dat heeft zo veel goed gedaan! Deze ochtend heeft me aan het denken gezet en me veel inzichten gegeven. Ik heb het zo ervaren alsof we elkaar al jaren kennen, een hele fijne groep vrouwen die allemaal wel iets herkende in elkaar en dat is toch fijn die erkenning. Erg knap trouwens dat iedereen zich zo kan openstellen meteen, maar dat komt vast door de warme open ontvangst van Esther. Ik bewonder je enorm, wat heb je er toch goed aan gedaan om deze grote stap te nemen, petje af!
Wat een bijzondere ochtend, het doet mij altijd veel als mensen zich open durven te stellen. Dit deed jij zo mooi Esther, het was als een warm bad. Ik wist al dat ik veel te veel energie van anderen opneem, dankzij jou begrijp ik nu hoe dit werkt. Die visualisatie had ik echt nodig. Het deed me ook veel om mijn eigen energie eindelijk eens te mogen voelen, wauw! Daar wil ik nog veel meer over leren. Ik voel nu nog sterker dat ik mijn verhaal en ervaring mag en moet delen in mijn eigen life coaching, ik ga het doen! Het had nog langer mogen duren deze ochtend wat mij betreft. Ik kom graag nog eens.

Ik werd overdonderd met deze mooie woorden. En besefte dat ik een enorm plezier heb in mijn werk. Dat ik nog veel meer vrouwen wil helpen en inzichten wil geven. Want oh, wat wordt ik hier blij van!

En dus worden er in 2018 weer nieuwe Villa Visites ingepland. De eerste deelnemers hebben zich al aangemeld voor de eerstvolgende op woensdag 17 januari.

Deze Villa Visite zullen we opnieuw aan de slag gaan met energie én gaan we kijken naar wat jouw doelen zijn voor 2018. Wat zou jij graag anders willen? Wat zou je graag willen doen? Hoe kun je meer genietmomentjes voor jezelf creëren. En wat is nou datgene waar jij het allermeest van houdt. Waar wordt jij blij van? Samen brengen we het in kaart. 

Heb jij zin om in februari op Villa Visite te komen? Schrijf je dan in. Omdat we werken met een kleine groep (max 6 personen) is het belangrijk niet te lang te wachten met inschrijven. Vol is Vol! 

 

Lijkt het je wat? Je kunt jezelf aanmelden door het formulier hieronder in te vullen. Je ontvangt dan spoedig een mail met meer info.  

De eerstvolgende Villa Visite zal zijn op woensdag 7 februari van 9:30 tot 11:30 uur (nog twee plaatsen vrij)

Villa Visite is een workshop voor vrouwen 
Er wordt gewerkt met een kleinere groep
Er zijn dan ook maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar
locatie: Waalwijk
Kosten: €27,- inclusief thee en lekkers

Wil je jezelf inschrijven, of graag nog wat meer info? Kijk dan hier

 

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders