Pasen 2020 - Villa Wijs

Speciaal voor deze Pasen een Villa Wijsje inclusief kleurplaat!

Pasen 2020

Dit jaar beleven we Pasen anders dan andere jaren. Thuis en misschien met minder mensen dan normaal. 

We houden 1 1/2 meter afstand, of zwaaien naar Opa en Oma vanachter het raam. Soms is zelfs dat niet mogelijk. 

We kunnen dus niet zomaar op bezoek gaan bij Opa of Oma. Geen Paasbrunch houden met vrienden of familie. Dat wil niet zeggen dat Pasen niet gewoon heel leuk kan zijn. Met een beetje creativiteit kun je er toch iets gezelligs van maken. En gelukkig kunnen we videobellen!

Speciaal voor de mensen die je deze Pasen moet missen, schreef ik een gedichtje, inclusief een Villa Wijs paasei. Wel zo toepasselijk, nu we Pasen allemaal vanuit ons eigen huis vieren. 

Je kunt het Villa Wijsje hieronder downloaden. Ik heb drie verschillende versies voor je gemaakt. De eerste is zoals je hem hierboven ziet, helemaal in de kleuren van Villa Wijs. De tweede is met een witte achtergrond en de laatste is zwart wit. Deze laatste kun je dus helemaal zelf inkleuren. 

Ga er creatief mee aan de slag, maak er een kaart van en verstuur hem, of geef hem af. Of maak een poster en hang hem op het raam bij jezelf of bij diegene waar je het voor maakt.  Ik weet zeker dat je hiermee iemand blij kunt maken. En wat is er nu mooier dan een lach te toveren op iemands gezicht! 

Ook ben ik benieuwd hoe creatief jij bent! Ik zou het dan ook super leuk vinden wanneer je jouw kunstwerk deelt op Facebook en mij tagt in je bericht. Uit alle kunstwerken die ik voorbij zie komen, trek ik een winnaar. Voor die winnaar schrijf ik een Villa Wijsje speciaal op maat gemaakt!

Wil je Villa Wijs volgen, of wil je zelfs vaker van dit soort leuke downloads ontvangen? Dat kan! Villa Wijs is te vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn. Je kunt je ook gratis aanmelden bij de Villa Wijs huiskamer, de Facebook groep van Villa Wijs, waar bijna dagelijks leuke downloads worden gedeeld. Ook is het een plek waar je dingen met elkaar kunt delen.

Klik op de afbeelding en open het bestand om het uit te printen. Veel plezier ermee!

Wil je niets meer missen van Villa Wijs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle activiteiten.

Je gegevens zijn veilig en worden niet met anderen gedeeld. 

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach


Ik ben Esther van Bijnen, eigenaar van Villa Wijs en bedenker van de Villa Wijs methode.

Na 10 jaar succesvol een dansschool te hebben geleid, werd mijn vuurtje minder. Was het perfecte pasje echt waar het voor mij om gaat?

Steeds meer vielen me de kinderen achter in de rij op en voelde ik een nieuwsgierigheid naar deze kinderen. Een behoefte om juist voor hen meer te betekenen. Ervoor te zorgen dat deze kinderen, ongeacht hoe perfect of imperfect de pasjes waren, met plezier en voluit zouden dansen.

Ik realiseerde me dat ik mezelf herkende in deze kinderen. Ik was al die tijd bezig met presteren, met de buitenkant, maar het werd tijd dat ik bij mezelf kwam, bij mijn binnenwereld.

Ik ging me verdiepen in het werken met energie. Al van kinds af aan ben ik mij bewust van deze levensenergie. Gevoelig als ik was pikte ik veel op, maar was dat wat ik voelde van mij, of van de ander?

Door me erin te verdiepen, ontdekte ik wat ik met deze energie kan en wat het met mij doet als ik mijn energie vrij laat stromen. Hoe ik hierdoor beter in mijn eigen kracht kwam te staan. Ik maakte opnieuw contact met mezelf. Het voelde als thuiskomen.

Wat had ik dat als kind graag willen leren. Nu leer ik het aan andere kinderen en volwassenen met behulp van mijn Villa Wijs methode, een manier om heel makkelijk aan kinderen, én volwassenen, uit te leggen hoe energie werkt en hoe je met energie kunt werken.

Villa Wijs heeft zich intussen ontpopt tot een complete, eenvoudige en creatieve visualisatiemethode, die staat als een huis.

In 2018 heb ik de Villa Wijs coachopleiding ontwikkeld om ook andere coaches, leerkrachten en pedagogisch medewerkers de kans te geven met de Villa Wijs methode te werken om nog meer mensen te helpen thuis te komen in zichzelf.

Villa Wijs wakkerde mijn vuurtje aan en het brandt inmiddels volop.

Mag Villa Wijs ook jouw vuurtje aanwakkeren? 

Lees hier de laatste blog artikelen van Villa Wijs

Wat je uitzendt trek je aan

Wat je uitzendt trek je aan De afgelopen maanden heb ik mij met enige regelmaat gevoeld als dit middelste huisje. Een beetje in de verdrukking, door alles wat er ineens

Lees verder »

Ik heb er geen tijd voor!

Ik heb er nu echt geen tijd voor! Regelmatig spreek ik mensen die zeggen; “Ik volg je al een poosje en vind je methode echt super. Ik zou er graag

Lees verder »
Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders