Wat als jij een vlinder zou zijn? - Villa Wijs

Wat als jij een vlinder zou zijn?
Je zou vliegen in de ruimte om alles te kunnen overzien. Je zou zweven en landen, van bloem tot bloem gaan. Vrij van alles en iedereen. Je zou de keuze hebben waarheen je zou vliegen, te landen daar waar jij wil. Weer zou opstijgen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

Wat als jij die vlinder zou zijn?
Een grote mooie vlinder, met je vleugels wijd gespreid. Je gezien zou worden als die grote vlinder omdat jij jezelf durft laten zien. Je zou gaan vliegen in het zonlicht, jezelf niet langer in je cocon verstopt. Zou gaan staan waar jij voor staat, vertelt wat jij te vertellen hebt. Wat dan?

Wat als jij die vlinder zou zijn?
Die zou doen waar die het allermeeste naar verlangt. Waar je hart van gaat gloeien en je ogen van gaan twinkelen. Je groots, krachtig en vol vertrouwen zou zijn. Wat zou je dan doen?

Wat als jij die vlinder zou zijn?
Hoe zou jouw ideale leven er uitzien wanneer alles mogelijk zou zijn. En je zou denken zonder beperkingen, alle ‘ja maars’ aan de kant zou schuiven en geld geen enkel probleem zou zijn. Wat zou je dan doen?

Beeld jezelf eens in dat je die vlinder zou zijn die zijn vleugels zou uitslaan. Jij volledig jezelf zou mogen zijn. Voel eens vanbinnen wat dat met je doet. Pak pen en papier en begin te schrijven. Schrijven recht vanuit je hart. Vanuit flow, laat het maar stromen. Ik ben benieuwd wat voor vlinder jij dan zou zijn.

Wanneer je klaar bent met schrijven, leg dan je pen neer. Voel nog eens wat het met je doet dit zo op papier te zetten. Waar in je lichaam ben jij nu aanwezig? Ben je thuis? Voel je ergens verandering? Lees nu je verhaal nog eens door. Wat is de rode draad in jouw verhaal? Wat zijn de belangrijkste woorden? Zet er eens een hartje omheen. Wat zou je kunnen doen, waar zou je kunnen beginnen om een van deze woorden, jouw verlangens, te kunnen omzetten naar werkelijkheid. Denk niet in beperkingen. Alles is mogelijk.

Waar vlieg jij heen? Ik ben benieuwd…

Gister heb ik deze oefening zelf gedaan tijdens een coachingsdag van de opleiding die ik op dit moment volg. Ik verplaatste me in een vlinder, groots en krachtig. Die vol zelfvertrouwen de wereld in vliegt om haar missie te verspreiden en de wereld wat te vertellen heeft.

Ineens kwam dat inzicht. Het is er allemaal al. Het zit allemaal al in mij. Deze rups is al een vlinder. Het enige wat ik hoef te
doen is mijn vleugels te spreiden. Dan ga ik vliegen tot grote hoogte.

Ik spreid mijn vleugels en ga…

Vlieg jij met mij mee?

Ben jij een mama die nog rups is, maar wil jij jezelf graag transformeren tot een vlinder?
Het is mijn missie jou te inspireren, te motiveren en jou te laten ontpoppen tot die mooie vlinder die ‘jezelf zijn’ heet.

Op 1 februari start er een nieuwe training ‘Mama, relax!’

In vier lessen van 1 1/2 uur gaan we ontdekken hoe je vanuit je hoofd terug in je centrum kunt komen. Hoe je hierdoor beter in je eigen kracht kunt staan. Dat je kunt voelen welke energie van jou is en wat van de ander en dat je kunt leren die energie die je overneemt van een ander, bij de ander te laten. Hoe je door mindful te zijn, beter bij jezelf kunt voelen wat je wilt en hoe je het wilt, door weer contact te maken met je binnenste, je Spirit!

Wil jij jezelf transformeren naar een vlinder en je vleugels uitslaan? Schrijf jezelf dan in voor deze training. Kijk op ‘Mama, Relax!’ voor meer informatie.

Ik vlieg graag een eindje met je mee…

Vind je het leuk de oefening met ons te delen? Op facebook heb ik een community vol met lieve, mooie mama’s. Stuk voor stuk prachtige vlinders, die met heel hun hart houden en zorgen voor hun vaak gevoelige kinderen. In deze besloten facebook groep kun jij alles veilig delen. Stel gerust je vragen, we zijn er voor elkaar.  Je bericht zal alleen zichtbaar zijn voor mama’s die lid zijn van deze Villa Wijs community. Zie ik je daar?

 

Liefs Esther

 

 

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders