Wat als jij een vlinder zou zijn?
Je zou vliegen in de ruimte om alles te kunnen overzien. Je zou zweven en landen, van bloem tot bloem gaan. Vrij van alles en iedereen. Je zou de keuze hebben waarheen je zou vliegen, te landen daar waar jij wil. Weer zou opstijgen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

Wat als jij die vlinder zou zijn?
Een grote mooie vlinder, met je vleugels wijd gespreid. Je gezien zou worden als die grote vlinder omdat jij jezelf durft laten zien. Je zou gaan vliegen in het zonlicht, jezelf niet langer in je cocon verstopt. Zou gaan staan waar jij voor staat, vertelt wat jij te vertellen hebt. Wat dan?

Wat als jij die vlinder zou zijn?
Die zou doen waar die het allermeeste naar verlangt. Waar je hart van gaat gloeien en je ogen van gaan twinkelen. Je groots, krachtig en vol vertrouwen zou zijn. Wat zou je dan doen?

Wat als jij die vlinder zou zijn?
Hoe zou jouw ideale leven er uitzien wanneer alles mogelijk zou zijn. En je zou denken zonder beperkingen, alle ‘ja maars’ aan de kant zou schuiven en geld geen enkel probleem zou zijn. Wat zou je dan doen?

Beeld jezelf eens in dat je die vlinder zou zijn die zijn vleugels zou uitslaan. Jij volledig jezelf zou mogen zijn. Voel eens vanbinnen wat dat met je doet. Pak pen en papier en begin te schrijven. Schrijven recht vanuit je hart. Vanuit flow, laat het maar stromen. Ik ben benieuwd wat voor vlinder jij dan zou zijn.

Wanneer je klaar bent met schrijven, leg dan je pen neer. Voel nog eens wat het met je doet dit zo op papier te zetten. Waar in je lichaam ben jij nu aanwezig? Ben je thuis? Voel je ergens verandering? Lees nu je verhaal nog eens door. Wat is de rode draad in jouw verhaal? Wat zijn de belangrijkste woorden? Zet er eens een hartje omheen. Wat zou je kunnen doen, waar zou je kunnen beginnen om een van deze woorden, jouw verlangens, te kunnen omzetten naar werkelijkheid. Denk niet in beperkingen. Alles is mogelijk.

Waar vlieg jij heen? Ik ben benieuwd…

Gister heb ik deze oefening zelf gedaan tijdens een coachingsdag van de opleiding die ik op dit moment volg. Ik verplaatste me in een vlinder, groots en krachtig. Die vol zelfvertrouwen de wereld in vliegt om haar missie te verspreiden en de wereld wat te vertellen heeft.

Ineens kwam dat inzicht. Het is er allemaal al. Het zit allemaal al in mij. Deze rups is al een vlinder. Het enige wat ik hoef te
doen is mijn vleugels te spreiden. Dan ga ik vliegen tot grote hoogte.

Ik spreid mijn vleugels en ga…

Vlieg jij met mij mee?

Ben jij een mama die nog rups is, maar wil jij jezelf graag transformeren tot een vlinder?
Het is mijn missie jou te inspireren, te motiveren en jou te laten ontpoppen tot die mooie vlinder die ‘jezelf zijn’ heet.

Op 1 februari start er een nieuwe training ‘Mama, relax!’

In vier lessen van 1 1/2 uur gaan we ontdekken hoe je vanuit je hoofd terug in je centrum kunt komen. Hoe je hierdoor beter in je eigen kracht kunt staan. Dat je kunt voelen welke energie van jou is en wat van de ander en dat je kunt leren die energie die je overneemt van een ander, bij de ander te laten. Hoe je door mindful te zijn, beter bij jezelf kunt voelen wat je wilt en hoe je het wilt, door weer contact te maken met je binnenste, je Spirit!

Wil jij jezelf transformeren naar een vlinder en je vleugels uitslaan? Schrijf jezelf dan in voor deze training. Kijk op ‘Mama, Relax!’ voor meer informatie.

Ik vlieg graag een eindje met je mee…

Vind je het leuk de oefening met ons te delen? Op facebook heb ik een community vol met lieve, mooie mama’s. Stuk voor stuk prachtige vlinders, die met heel hun hart houden en zorgen voor hun vaak gevoelige kinderen. In deze besloten facebook groep kun jij alles veilig delen. Stel gerust je vragen, we zijn er voor elkaar.  Je bericht zal alleen zichtbaar zijn voor mama’s die lid zijn van deze Villa Wijs community. Zie ik je daar?

 

Liefs Esther

 

 

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches