Toen mijn oudste nog een klein boefje van een jaar of 4 was en regelmatig dingen deed die niet helemaal de bedoeling waren, werd er tegen hem gezegd;

‘Pas op hoor, Sinterklaas ziet alles! Straks krijg je geen cadeautjes.’

De schrik was van zijn gezicht af te lezen. Hij kreeg het ineens benauwd. Was hij wel lief genoeg geweest? Bij mijn zoon komen dit soort woorden meestal net iets harder binnen dan de bedoeling is. Ik kon hem gerust stellen door te vertellen dat Sinterklaas alle kindjes even lief vindt. En dat het niet bestaat dat je altijd alleen maar aardig en lief bent voor anderen. Ook de papa’s en de mama’s niet. Nee, dat beaamde hij… ‘Jij bent ook niet altijd lief he mam. Maar ik vind jou wel héél lief hoor!’

Dat bedoel ik dus, Sinterklaas vindt ALLE kinderen lief. En dat wil niet zeggen dat ze NOOIT stout zijn…

Mocht je kind toch twijfelen en er s ’nachts van wakker liggen.
Lees dan hier het bericht van Sinterklaas. Hij heeft het mij geschreven nadat hij hoorde over de Sint Wijs weken en heeft mij gevraagd het met jullie te delen.

 

Liefs Esther

 

stoute-kinderen

 

Wil jij ook nog mee doen aan de gratis Sint Wijs weken? Schrijf je dan hier in en ontvang iedere dag een mooie mail met inspiratie om de Sinterklaasperiode relaxter door te komen.

[mc4wp_form id=”1329″]

 

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches