Toen mijn oudste nog een klein boefje van een jaar of 4 was en regelmatig dingen deed die niet helemaal de bedoeling waren, werd er tegen hem gezegd;

‘Pas op hoor, Sinterklaas ziet alles! Straks krijg je geen cadeautjes.’

De schrik was van zijn gezicht af te lezen. Hij kreeg het ineens benauwd. Was hij wel lief genoeg geweest? Bij mijn zoon komen dit soort woorden meestal net iets harder binnen dan de bedoeling is. Ik kon hem gerust stellen door te vertellen dat Sinterklaas alle kindjes even lief vindt. En dat het niet bestaat dat je altijd alleen maar aardig en lief bent voor anderen. Ook de papa’s en de mama’s niet. Nee, dat beaamde hij… ‘Jij bent ook niet altijd lief he mam. Maar ik vind jou wel héél lief hoor!’

Dat bedoel ik dus, Sinterklaas vindt ALLE kinderen lief. En dat wil niet zeggen dat ze NOOIT stout zijn…

Mocht je kind toch twijfelen en er s ’nachts van wakker liggen.
Lees dan hier het bericht van Sinterklaas. Hij heeft het mij geschreven nadat hij hoorde over de Sint Wijs weken en heeft mij gevraagd het met jullie te delen.

 

Liefs Esther

 

stoute-kinderen

 

Wil jij ook nog mee doen aan de gratis Sint Wijs weken? Schrijf je dan hier in en ontvang iedere dag een mooie mail met inspiratie om de Sinterklaasperiode relaxter door te komen.

[mc4wp_form id=”1329″]

 

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders