Toen mijn oudste nog een klein boefje van een jaar of 4 was en regelmatig dingen deed die niet helemaal de bedoeling waren, werd er tegen hem gezegd;

‘Pas op hoor, Sinterklaas ziet alles! Straks krijg je geen cadeautjes.’

De schrik was van zijn gezicht af te lezen. Hij kreeg het ineens benauwd. Was hij wel lief genoeg geweest? Bij mijn zoon komen dit soort woorden meestal net iets harder binnen dan de bedoeling is. Ik kon hem gerust stellen door te vertellen dat Sinterklaas alle kindjes even lief vindt. En dat het niet bestaat dat je altijd alleen maar aardig en lief bent voor anderen. Ook de papa’s en de mama’s niet. Nee, dat beaamde hij… ‘Jij bent ook niet altijd lief he mam. Maar ik vind jou wel héél lief hoor!’

Dat bedoel ik dus, Sinterklaas vindt ALLE kinderen lief. En dat wil niet zeggen dat ze NOOIT stout zijn…

Mocht je kind toch twijfelen en er s ’nachts van wakker liggen.
Lees dan hier het bericht van Sinterklaas. Hij heeft het mij geschreven nadat hij hoorde over de Sint Wijs weken en heeft mij gevraagd het met jullie te delen.

 

Liefs Esther

 

stoute-kinderen

 

Wil jij ook nog mee doen aan de gratis Sint Wijs weken? Schrijf je dan hier in en ontvang iedere dag een mooie mail met inspiratie om de Sinterklaasperiode relaxter door te komen.

[mc4wp_form id=”1329″]

 

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Ik ben Esther van Bijnen, eigenaar van Villa Wijs en bedenker van de Villa Wijs methode.

Na 10 jaar succesvol een dansschool te hebben geleid, werd mijn vuurtje minder. Was het perfecte pasje echt waar het voor mij om gaat?

Steeds meer vielen me de kinderen achter in de rij op en voelde ik een nieuwsgierigheid naar deze kinderen. Een behoefte om juist voor hen meer te betekenen. Ervoor te zorgen dat deze kinderen, ongeacht hoe perfect of imperfect de pasjes waren, met plezier en voluit zouden dansen.

Ik realiseerde me dat ik mezelf herkende in deze kinderen. Ik was al die tijd bezig met presteren, met de buitenkant, maar het werd tijd dat ik bij mezelf kwam, bij mijn binnenwereld.

Ik ging me verdiepen in het werken met energie. Al van kinds af aan ben ik mij bewust van deze levensenergie. Gevoelig als ik was pikte ik veel op, maar was dat wat ik voelde van mij, of van de ander?

Door me erin te verdiepen, ontdekte ik wat ik met deze energie kan en wat het met mij doet als ik mijn energie vrij laat stromen. Hoe ik hierdoor beter in mijn eigen kracht kwam te staan. Ik maakte opnieuw contact met mezelf. Het voelde als thuiskomen. Wat had ik dat als kind graag willen leren.

Nu leer ik het aan andere kinderen en volwassenen met behulp van mijn Villa Wijs methode, een manier om heel makkelijk aan kinderen, én volwassenen, uit te leggen hoe energie werkt en hoe je met energie kunt werken.

Villa Wijs heeft zich intussen ontpopt tot een complete, eenvoudige en creatieve visualisatiemethode, die staat als een huis.
In 2018 heb ik de Villa Wijs coachopleiding ontwikkeld om ook andere energetisch- en kindercoaches, leerkrachten en pedagogisch medewerkers de kans te geven met de Villa Wijs methode te werken om zo meer mensen te kunnen helpen om een stevige fundering te creëren voor zichzelf zodat ze ook tijdens een stevige storm blijven staan als een huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches