Ik vier een feestje vandaag!

Afgelopen maandag opende ik de deuren van mijn online academie. De eerste groep deelnemers van Villa Visualiseren is van start gegaan. En jeetje wat ben ik trots. Allemaal mooie lieve vrouwen die graag meer willen weten en leren over Villa Wijs en visualiseren. Die graag bewust in het leven staan. In verbinding met zichzelf en met hun gezin. Die graag meer rust in hun hoofd en lijf willen ervaren en vaak ook meer rust in hun gezin. Dankbaar dat ik deze vrouwen mag helpen.

Gister poste er een van de deelnemers drie foto’s van de eerste opdracht. In een visualisatie, begeleid door een video van mij, visualiseerde ze samen met haar kinderen (4 en 6 jaar) in hun hoofd een taart. Ze weten nu alle drie wat visualiseren is. Ze tekende na afloop ieder hun eigen taart op papier en plaatste er foto’s van in de besloten Facebook groep. Tranen in mijn ogen van trots!

 

Er waren drie heel verschillende taarten op papier gezet. Ieder had namelijk zijn eigen beeld gevormd. Dat is precies waarom visualiseren zo’n mooi middel is om je doel te bereiken. Je hebt helder wat je wilt, je doel letterlijk voor ogen, in een beeld.

Dit is nog maar het begin. Wat gaat er nog veel moois komen…

Inschrijven kan nog steeds, de training is op ieder gewenst moment in te stappen.

Liefs Esther

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches