Vandaag vier ik een feestje - Villa Wijs

Ik vier een feestje vandaag!

Afgelopen maandag opende ik de deuren van mijn online academie. De eerste groep deelnemers van Villa Visualiseren is van start gegaan. En jeetje wat ben ik trots. Allemaal mooie lieve vrouwen die graag meer willen weten en leren over Villa Wijs en visualiseren. Die graag bewust in het leven staan. In verbinding met zichzelf en met hun gezin. Die graag meer rust in hun hoofd en lijf willen ervaren en vaak ook meer rust in hun gezin. Dankbaar dat ik deze vrouwen mag helpen.

Gister poste er een van de deelnemers drie foto’s van de eerste opdracht. In een visualisatie, begeleid door een video van mij, visualiseerde ze samen met haar kinderen (4 en 6 jaar) in hun hoofd een taart. Ze weten nu alle drie wat visualiseren is. Ze tekende na afloop ieder hun eigen taart op papier en plaatste er foto’s van in de besloten Facebook groep. Tranen in mijn ogen van trots!

 

Er waren drie heel verschillende taarten op papier gezet. Ieder had namelijk zijn eigen beeld gevormd. Dat is precies waarom visualiseren zo’n mooi middel is om je doel te bereiken. Je hebt helder wat je wilt, je doel letterlijk voor ogen, in een beeld.

Dit is nog maar het begin. Wat gaat er nog veel moois komen…

Inschrijven kan nog steeds, de training is op ieder gewenst moment in te stappen.

Liefs Esther

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders