Ik vier een feestje vandaag!

Afgelopen maandag opende ik de deuren van mijn online academie. De eerste groep deelnemers van Villa Visualiseren is van start gegaan. En jeetje wat ben ik trots. Allemaal mooie lieve vrouwen die graag meer willen weten en leren over Villa Wijs en visualiseren. Die graag bewust in het leven staan. In verbinding met zichzelf en met hun gezin. Die graag meer rust in hun hoofd en lijf willen ervaren en vaak ook meer rust in hun gezin. Dankbaar dat ik deze vrouwen mag helpen.

Gister poste er een van de deelnemers drie foto’s van de eerste opdracht. In een visualisatie, begeleid door een video van mij, visualiseerde ze samen met haar kinderen (4 en 6 jaar) in hun hoofd een taart. Ze weten nu alle drie wat visualiseren is. Ze tekende na afloop ieder hun eigen taart op papier en plaatste er foto’s van in de besloten Facebook groep. Tranen in mijn ogen van trots!

 

Er waren drie heel verschillende taarten op papier gezet. Ieder had namelijk zijn eigen beeld gevormd. Dat is precies waarom visualiseren zo’n mooi middel is om je doel te bereiken. Je hebt helder wat je wilt, je doel letterlijk voor ogen, in een beeld.

Dit is nog maar het begin. Wat gaat er nog veel moois komen…

Inschrijven kan nog steeds, de training is op ieder gewenst moment in te stappen.

Liefs Esther

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Ik ben Esther van Bijnen, eigenaar van Villa Wijs en bedenker van de Villa Wijs methode.

Na 10 jaar succesvol een dansschool te hebben geleid, werd mijn vuurtje minder. Was het perfecte pasje echt waar het voor mij om gaat?

Steeds meer vielen me de kinderen achter in de rij op en voelde ik een nieuwsgierigheid naar deze kinderen. Een behoefte om juist voor hen meer te betekenen. Ervoor te zorgen dat deze kinderen, ongeacht hoe perfect of imperfect de pasjes waren, met plezier en voluit zouden dansen.

Ik realiseerde me dat ik mezelf herkende in deze kinderen. Ik was al die tijd bezig met presteren, met de buitenkant, maar het werd tijd dat ik bij mezelf kwam, bij mijn binnenwereld.

Ik ging me verdiepen in het werken met energie. Al van kinds af aan ben ik mij bewust van deze levensenergie. Gevoelig als ik was pikte ik veel op, maar was dat wat ik voelde van mij, of van de ander?

Door me erin te verdiepen, ontdekte ik wat ik met deze energie kan en wat het met mij doet als ik mijn energie vrij laat stromen. Hoe ik hierdoor beter in mijn eigen kracht kwam te staan. Ik maakte opnieuw contact met mezelf. Het voelde als thuiskomen. Wat had ik dat als kind graag willen leren.

Nu leer ik het aan andere kinderen en volwassenen met behulp van mijn Villa Wijs methode, een manier om heel makkelijk aan kinderen, én volwassenen, uit te leggen hoe energie werkt en hoe je met energie kunt werken.

Villa Wijs heeft zich intussen ontpopt tot een complete, eenvoudige en creatieve visualisatiemethode, die staat als een huis.
In 2018 heb ik de Villa Wijs coachopleiding ontwikkeld om ook andere energetisch- en kindercoaches, leerkrachten en pedagogisch medewerkers de kans te geven met de Villa Wijs methode te werken om zo meer mensen te kunnen helpen om een stevige fundering te creëren voor zichzelf zodat ze ook tijdens een stevige storm blijven staan als een huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches