Thuis komen

He hallo. Ik ben Sjannie van Iersel, moeder van twee jong volwassen jongens. Na een drukke dag op het werk is er thuis ook nog zoveel te doen. Boodschappen, wat eten we, wanneer moet wie naar sport, nog even een belletje plegen naar die vriendin en dan blijkt er ook nog een stapel was te liggen…. Zo kwam ik laatst thuis…

Allemaal zaken die gedaan moeten worden om die rust te vinden die ik en wij allemaal nodig hebben.  

 

Ook de kinderen voelen een druk. Presteren op school, wat denken vrienden van me, ben ik wel goed in sport, vinden ze me wel leuk, wie ben ik….

Hoe fijn is het dan om thuis te komen. Thuis in je eigen huis te zijn waar het warm, gezellig, ontspannen, gewoon…. fijn is. Ook jijzelf bent als een huis. Hoe zou het zijn als het binnen in jou ook warm, gezellig, ontspannen en gewoon fijn is?!

Soms ben je wel eens onrustig, uit balans en zit je vooral in je hoofd. Het loopt allemaal niet zo lekker en je stelt jezelf steeds de vraag :”Wat is er aan de hand?”

Is het misschien in jouw “huis” een rommeltje, is het daar minder fijn. Staan je ramen open, is er onrust….. en zou het fijn zijn als er opgeruimd wordt. Dan is de Villa Wijs methode wel iets voor jou.

 

Visualiseren over toffe peren, over de dingen die wel goed gaan. Als een wervelwind door je huis. Weg die rommel, orde op zaken. De lichten weer aan. Weer staan als een huis, je mag gezien worden! Je bent goed wie je bent! Weer thuis komen bij jezelf. Hoe heerlijk zou dat zijn?!

Groetjes Sjannie


Wil je graag in contact komen met Villa Wijs coach Sjannie? Je kunt dan mailen naar: Sjannie.viersel@gmail.com

De Villa Wijs methode combineert energetisch werk met praktische, visuele tools

Wil jij jezelf net als Sjannie verder ontwikkelen, je als coach onderscheiden van de rest en specialiseren in het energetische systeem van hooggevoelige kinderen en volwassenen? De Villa Wijs methode combineert energetisch werk met praktische, visuele tools, waarmee je direct aan de slag kunt. Geen hocus pocus, maar duidelijk, helder en toegankelijk. Je leest er hier meer over. 

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders