Thuis komen

He hallo. Ik ben Sjannie van Iersel, moeder van twee jong volwassen jongens. Na een drukke dag op het werk is er thuis ook nog zoveel te doen. Boodschappen, wat eten we, wanneer moet wie naar sport, nog even een belletje plegen naar die vriendin en dan blijkt er ook nog een stapel was te liggen…. Zo kwam ik laatst thuis…

Allemaal zaken die gedaan moeten worden om die rust te vinden die ik en wij allemaal nodig hebben.  

 

Ook de kinderen voelen een druk. Presteren op school, wat denken vrienden van me, ben ik wel goed in sport, vinden ze me wel leuk, wie ben ik….

Hoe fijn is het dan om thuis te komen. Thuis in je eigen huis te zijn waar het warm, gezellig, ontspannen, gewoon…. fijn is. Ook jijzelf bent als een huis. Hoe zou het zijn als het binnen in jou ook warm, gezellig, ontspannen en gewoon fijn is?!

Soms ben je wel eens onrustig, uit balans en zit je vooral in je hoofd. Het loopt allemaal niet zo lekker en je stelt jezelf steeds de vraag :”Wat is er aan de hand?”

Is het misschien in jouw “huis” een rommeltje, is het daar minder fijn. Staan je ramen open, is er onrust….. en zou het fijn zijn als er opgeruimd wordt. Dan is de Villa Wijs methode wel iets voor jou.

 

Visualiseren over toffe peren, over de dingen die wel goed gaan. Als een wervelwind door je huis. Weg die rommel, orde op zaken. De lichten weer aan. Weer staan als een huis, je mag gezien worden! Je bent goed wie je bent! Weer thuis komen bij jezelf. Hoe heerlijk zou dat zijn?!

Groetjes Sjannie


Wil je graag in contact komen met Villa Wijs coach Sjannie? Je kunt dan mailen naar: Sjannie.viersel@gmail.com

De Villa Wijs methode combineert energetisch werk met praktische, visuele tools

Wil jij jezelf net als Sjannie verder ontwikkelen, je als coach onderscheiden van de rest en specialiseren in het energetische systeem van hooggevoelige kinderen en volwassenen? De Villa Wijs methode combineert energetisch werk met praktische, visuele tools, waarmee je direct aan de slag kunt. Geen hocus pocus, maar duidelijk, helder en toegankelijk. Je leest er hier meer over. 

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Ik ben Esther van Bijnen, eigenaar van Villa Wijs en bedenker van de Villa Wijs methode.

Na 10 jaar succesvol een dansschool te hebben geleid, werd mijn vuurtje minder. Was het perfecte pasje echt waar het voor mij om gaat?

Steeds meer vielen me de kinderen achter in de rij op en voelde ik een nieuwsgierigheid naar deze kinderen. Een behoefte om juist voor hen meer te betekenen. Ervoor te zorgen dat deze kinderen, ongeacht hoe perfect of imperfect de pasjes waren, met plezier en voluit zouden dansen.

Ik realiseerde me dat ik mezelf herkende in deze kinderen. Ik was al die tijd bezig met presteren, met de buitenkant, maar het werd tijd dat ik bij mezelf kwam, bij mijn binnenwereld.

Ik ging me verdiepen in het werken met energie. Al van kinds af aan ben ik mij bewust van deze levensenergie. Gevoelig als ik was pikte ik veel op, maar was dat wat ik voelde van mij, of van de ander?

Door me erin te verdiepen, ontdekte ik wat ik met deze energie kan en wat het met mij doet als ik mijn energie vrij laat stromen. Hoe ik hierdoor beter in mijn eigen kracht kwam te staan. Ik maakte opnieuw contact met mezelf. Het voelde als thuiskomen. Wat had ik dat als kind graag willen leren.

Nu leer ik het aan andere kinderen en volwassenen met behulp van mijn Villa Wijs methode, een manier om heel makkelijk aan kinderen, én volwassenen, uit te leggen hoe energie werkt en hoe je met energie kunt werken.

Villa Wijs heeft zich intussen ontpopt tot een complete, eenvoudige en creatieve visualisatiemethode, die staat als een huis.
In 2018 heb ik de Villa Wijs coachopleiding ontwikkeld om ook andere energetisch- en kindercoaches, leerkrachten en pedagogisch medewerkers de kans te geven met de Villa Wijs methode te werken om zo meer mensen te kunnen helpen om een stevige fundering te creëren voor zichzelf zodat ze ook tijdens een stevige storm blijven staan als een huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches