Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan, 

hij brengt ons Sint Nicolaas ik zie hem al staan.

Hoe huppelt zijn paardje het dek op en neer, 

maar wat brengt de stoomboot ons ieder jaar nog meer?

Ik vind het een heerlijke tijd, de Sinterklaasperiode. Ieder jaar weer worden de pietenpakjes van zolder gehaald, het inpakpapier voor de dag getoverd en spelen mijn kids uren voor Piet en Klaas. Maar eerlijk is eerlijk, het Sinterklaasfeest is niet alleen maar dolle pret.

Oververmoeide kinderen

De Sint brengt ons ook wel een pakje vol met overprikkelde kinderen. Die oververmoeid raken doordat ze het zo spannend vinden en hierdoor niet goed kunnen slapen. Stuiterende kindjes door de grote hoeveelheden snoepgoed. En een vol programma met alle Sinterklaasvieringen die op de agenda staan. Het gevolg? Mama krijgt ook ‘spanning’ en is stiekem blij wanneer zij de Sint op 6 december met vlag en wimpel weer uit mag zwaaien.

Dat moet ook anders kunnen!

Als jij niet ‘thuis’ bent in jezelf, kunnen prikkels, sferen en gevoelens van anderen, gemakkelijk bij je binnen komen. Dat geldt voor je kinderen, maar ook voor jezelf als ouder. Dus het is belangrijk dat jij, zeker gedurende deze aanstaande drukke periode, in het centrum van je eigen woning bent.

Ik schreef dit artikel voor vriendinnen online.  Het eindigt met een mooie visualisatie over het opruimen van rommel in je huis (lichaam). Je kunt het gehele artikel lezen op: www.vriendinnenonline.nl

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches