De herfstvakantie is een mooie week om tot rust te komen. De drukke opstart na de zomervakantie achter je te laten en de frisse herfstlucht in je longen te zuigen. In alle hectiek vergeten we nog wel eens om te genieten van onze kinderen en jezelf echt met hen te verbinden. Struinen in de duinen is dan ook bedoeld om samen met je kind, met je volledige aandacht te genieten van 1 1/2 uur in de natuur.

De workshop Struinen in de duinen is een combinatie van de ‘Mama relax!’ training en de ‘Villa Wijs’ training, die regelmatig door mij gegeven worden. Ik ontdekte dat het heel krachtig is wanneer ouder en kind beiden de Villa Wijs methode hanteren. Je ontdekt hierbij hoe je beter bij jezelf kunt blijven en in je eigen kracht kunt blijven staan. Villa Wijs is een visualisatie methode waarbij we je lichaam vergelijken met een huis. Om in verbinding te staan met jezelf en in je eigen kracht, is het belangrijk dat je ‘thuis’ bent in jezelf.

‘Struinen in de duinen’ , mindfulness voor ouder en kind in de buitenlucht.

Tijdens deze workshop kom je in contact met je kind en jezelf door middel van spel, wandelen en hutten bouwen. Je zult ontdekken wat mindful zijn voor jou en je kind kan betekenen.

Struinen in de Duinen

Voor wie: Ouder én kind (vanaf 6 jaar)

Ook leuk voor vaders, we kunnen wel wat spierballen gebruiken voor het bouwen van een hut!

Datum: woensdag 26 oktober (herfstvakantie)

Tijd: 14:00-15:30 uur

Locatie: Roestelberg, Kaatsheuvel, Loonse en Drunense Duinen

Kosten: €17,50 voor ouder mét kind

Het is raadzaam iets te drinken mee te nemen voor jezelf en je kind. Voor iets lekkers wordt gezorgd!

 

INSCHRIJVEN

 

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches