Rommel de Bommel 
Wat een gestommel 
Hoe druk is het bij jou op zolder?

Rinkel de kinkel
Wat een gerinkel
Kan het daar boven nog voller?

Rommel de bommel...

Vandaag een Sint blog speciaal voor alle mama’s. Vooral die mama’s waarbij het een rommel de bommel op zolder is. Die de afgelopen week druk in de weer zijn geweest met verlanglijstjes, pepernoten bakken, pakjes bestellen bij Sinterklaas (huh huh, kon dat maar..), en alle andere dagelijkse bezigheden. Dus voor die mama’s, die deze week net iets te veel op hun zolder hebben gezeten. Ik daag je uit, kom van je zolderkamer! 

 

Rommelt het ook bij jou op zolder?

Wanneer je het lichaam vergelijkt met een huis, kun je concluderen dat we met enige regelmaat op onze zolderkamer verblijven. Daar kun je uren zitten piekeren. Kom uit je hoofd, voel je lijf en zorg dat de boel gaat stromen! Stamp een paar keer goed met je voeten op de grond. Voel je ze tintelen? Knijp even in je kuiten, sla een paar keer op je bovenbenen en ontdek dat je een heel lichaam hebt, niet alleen je hoofd!

Ben je er weer? In het hier en nu? Fijn!
Ik heb speciaal voor jou een leuk opdracht.

Ga iets leuks doen voor jezelf! 

Nou, dat is geen moeilijke opdracht toch? Gewoon iets doen waar je blij van wordt. Zo geniet ik bijvoorbeeld van een heerlijke cappuccino en mijn favoriete tijdschrift Happinez. Heerlijk met mijn voetjes omhoog. Ik maak daar dan echt even een geniet momentje van. 

Mocht het nu moeilijk zijn te bedenken wat je zou kunnen doen, ben je even kwijt waar jij nu echt blij van wordt? Dan heb ik nog een tip. Maak een lijstje met allemaal dingen waar je van houdt. Je kunt er zelfs een collage van maken. Plak het vol met afbeeldingen die jij mooi vindt. Die je aanspreken, met teksten die bij je horen. Je favoriete kleuren. Zo bereik je twee vliegen in één klap! Je hebt én iets voor jezelf gedaan, én je hebt meteen een lijste voor de volgende keer! 

Wat je ook gaat doen, het hoeft niets groots te zijn,  doe het vooral met je volle aandacht. Helemaal aanwezig in jouw huis!

Fijne dag allemaal!

(ben jij die dit leest een papa? Ook voor papa’s geldt dat je zo nu en dan even een geniet momentje voor jezelf kunt creëren.) 

Liefs Esther

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches