Een visualisatieverhaal om in deze drukke tijd heerlijk bij weg te dromen...

Een kerstcadeautje speciaal voor jou!

Er staat een gloednieuw jaar voor onze deur. Ik vraag me af hoe jij dat nieuwe jaar voor je ziet? Heb je dat al visueel? Wat neem je mee en wat laat je liever achter in 2018?

Zoals je weet maak ik graag alles visueel, zo ook mijn wensen voor het nieuwe jaar. Het helpt je om meer rust te creëren en een duidelijk beeld te krijgen van wat je werkelijk graag wilt. 

De decembermaand wordt vaak als druk ervaren. Hoe kun je toch de rust bewaren en bewust genieten van al het moois?

Ik heb speciaal voor jou een visualisatieverhaal ingesproken en er een mooie video van gemaakt. Een die je heerlijk in je bed kunt luisteren, of gewoon op de bank onder een dekentje. Misschien zelfs samen met je kind(eren), languit onder de kerstboom.

Even niks, rust. Loslaten wat je niet mee wilt nemen en voor je zien hoe jij dat splinternieuwe jaar het allerliefste voor je ziet.

Een kerstcadeautje voor jou. 
Ik wens je een fijne kerst en een sprankelend nieuwjaar!

Liefs Esther

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Ik ben Esther van Bijnen, eigenaar van Villa Wijs en bedenker van de Villa Wijs methode.

Na 10 jaar succesvol een dansschool te hebben geleid, werd mijn vuurtje minder. Was het perfecte pasje echt waar het voor mij om gaat?

Steeds meer vielen me de kinderen achter in de rij op en voelde ik een nieuwsgierigheid naar deze kinderen. Een behoefte om juist voor hen meer te betekenen. Ervoor te zorgen dat deze kinderen, ongeacht hoe perfect of imperfect de pasjes waren, met plezier en voluit zouden dansen.

Ik realiseerde me dat ik mezelf herkende in deze kinderen. Ik was al die tijd bezig met presteren, met de buitenkant, maar het werd tijd dat ik bij mezelf kwam, bij mijn binnenwereld.

Ik ging me verdiepen in het werken met energie. Al van kinds af aan ben ik mij bewust van deze levensenergie. Gevoelig als ik was pikte ik veel op, maar was dat wat ik voelde van mij, of van de ander?

Door me erin te verdiepen, ontdekte ik wat ik met deze energie kan en wat het met mij doet als ik mijn energie vrij laat stromen. Hoe ik hierdoor beter in mijn eigen kracht kwam te staan. Ik maakte opnieuw contact met mezelf. Het voelde als thuiskomen. Wat had ik dat als kind graag willen leren.

Nu leer ik het aan andere kinderen en volwassenen met behulp van mijn Villa Wijs methode, een manier om heel makkelijk aan kinderen, én volwassenen, uit te leggen hoe energie werkt en hoe je met energie kunt werken.

Villa Wijs heeft zich intussen ontpopt tot een complete, eenvoudige en creatieve visualisatiemethode, die staat als een huis.
In 2018 heb ik de Villa Wijs coachopleiding ontwikkeld om ook andere energetisch- en kindercoaches, leerkrachten en pedagogisch medewerkers de kans te geven met de Villa Wijs methode te werken om zo meer mensen te kunnen helpen om een stevige fundering te creëren voor zichzelf zodat ze ook tijdens een stevige storm blijven staan als een huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches