Een visualisatieverhaal om in deze drukke tijd heerlijk bij weg te dromen...

Een kerstcadeautje speciaal voor jou!

Er staat een gloednieuw jaar voor onze deur. Ik vraag me af hoe jij dat nieuwe jaar voor je ziet? Heb je dat al visueel? Wat neem je mee en wat laat je liever achter in 2018?

Zoals je weet maak ik graag alles visueel, zo ook mijn wensen voor het nieuwe jaar. Het helpt je om meer rust te creëren en een duidelijk beeld te krijgen van wat je werkelijk graag wilt. 

De decembermaand wordt vaak als druk ervaren. Hoe kun je toch de rust bewaren en bewust genieten van al het moois?

Ik heb speciaal voor jou een visualisatieverhaal ingesproken en er een mooie video van gemaakt. Een die je heerlijk in je bed kunt luisteren, of gewoon op de bank onder een dekentje. Misschien zelfs samen met je kind(eren), languit onder de kerstboom.

Even niks, rust. Loslaten wat je niet mee wilt nemen en voor je zien hoe jij dat splinternieuwe jaar het allerliefste voor je ziet.

Een kerstcadeautje voor jou. 
Ik wens je een fijne kerst en een sprankelend nieuwjaar!

Liefs Esther

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches