Met enige regelmaat zingt ons (B) engeltje uit volle borst door het huis. “Laat het los, laat het gaan. Geen tranen meer voor mij!” Sinds ons bezoek aan de Disney film ‘Frozen’ een ware hit bij ons in huis. En eerlijk is eerlijk, ik moet er vreselijk om lachen, maar zo nu en dan zingt zij dit op precies het juiste moment! Alsof ze het er om doet…

Want oh néé, de strijk stapelt zich op en het aanrecht staat vol. De kinderen lopen met hun zandbak schoenen zó over je pas gedweilde vloer! Daar heb je die buurvrouw weer die steevast haar hoofd omdraait in plaats van goedemorgen te zeggen. En moet je niet even je huis stofzuigen omdat zo meteen de ‘koningin’ op visite komt?? Je maakt je druk, raakt gestrest en verspilt je energie. In de meeste gevallen realiseer je dit later en spreek je af met jezelf het de volgende keer anders te doen. Maar niets is minder waar, je betrapt jezelf steeds weer…
Het lijkt wel een soort van traditie waar we ons ondanks het besluit het niet te doen, toch krampachtig aan vast houden. Erger nog, we geven de traditie door aan onze kinderen, zodat zij zich op hun beurt net zo druk gaan maken.

Zo was ons meneertje gister heel verdrietig omdat hij (vlak voor bedtijd uiteraard…zucht) dacht dat hij alle getallen van zijn rekentoets die dag had omgedraaid. Uit betrouwbare bron weet ik inmiddels dat er niets is waar hij zich druk om hoeft te maken. Ik besluit vanaf nu het juiste voorbeeld te geven en zing uit volle borst met mijn kleine engeltje mee. Ik daag jóú uit hetzelfde te doen!

 

Zie onderstaande filmpje en zing uit volle borst!

 

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

3 gedachtes op “Laat het los…”

  1. Pingback: Mijn favoriete blogjes - Mamaliefde

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches