Een paar weken geleden werd ik benaderd met de vraag of ik het leuk zou vinden artikelen te schrijven voor vriendinnenonline. Nou, dat leek me wel wat! Vandaag werd mijn eerste artikel geplaats. Super trots ben ik! Hopelijk volgen er nog velen. Check mijn artikel ‘Hey jij daar, zit niet te dromen!’ Lees, deel, like en reageer….

Klein voorproefje:

Je kent ze wel, die mensen die uren voor zich uit kunnen staren, denkend aan alles wat ze nog graag zouden willen doen, of graag willen bereiken. In bed liggen staren naar het plafond en denken dat het ze toch niet lukt. Dat het niet kan omdat er wel honderd redenen te bedenken zijn om het niet te doen.

Ben jij ook zo’n dromer? Denk jij ook met enige regelmaat het niet te kunnen en laat je de mooiste dromen varen omdat je niet in jezelf geloofd? Zónde! Word wakker! Neem jóuw geluk in eigen handen. Er valt niemand iets te verwijten als je niet doet wat jíj graag zou willen doen. Jij bent namelijk dé persoon die moet gaan geloven in zich zélf!

Klik hier om het hele artikel te lezen!

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders