Is de onlinetraining villa visualiseren misschien iets voor ons?”

“Mijn zoon komt regelmatig stampend en schreeuwend uit school, ik vind het dan heel lastig om in rust op hem te reageren. Is de onlinetraining villa visualiseren misschien iets voor ons?”

Jazeker! Door inzicht te krijgen in jullie energetische systeem is het mogelijk om dit systeem voor je aan het werk te zetten. Zo kan je zoon bijvoorbeeld leren hoe zijn ‘spamfilter’ werkt, zodat hij niet dagelijks volgeladen en gefrustreerd uit school komt. Jij als moeder kunt je energetische systeem zijn werk laten doen door met elkaar te verbinden, maar je zoon niet steeds ongevraagd bij je binnen te laten komen en daar zijn rotzooi neer te storten.

De Villa Wijs methode vergelijkt het lichaam met een huis. In het voorbeeld hierboven wordt duidelijk dat het ‘huis’ van de jongen regelmatig op ontploffen staat zodra hij uit school komt. Dit kan komen doordat de fundering van zijn huis niet stevig genoeg staat. Of omdat hij zijn huis regelmatig op die stoel in de klas plaatst, maar vervolgens zelf op het dak gaat zitten waardoor al zijn klasgenoten zo ongevraagd bij hem binnen kunnen wandelen en daar hun troep achter laten.

Niet zo gek dat aan het einde van een schooldag het huis zo’n beetje uit zijn voegen klapt. Om dan als moeder rustig te kunnen blijven is het zaak dat je lijf staat als een huis. Wanneer dat niet het geval is, je bijvoorbeeld veel op je piekerzolder verblijft en de rest van je huis onbewoond achterlaat. Dan stormt zoonlief zo door je voordeur naar binnen!

Tijdens de onlinetraining Villa Visualiseren krijg je inzichten over hoe je energetische systeem werkt. Door middel van video’s en leuke werk en doe-bladen, wordt dit op een toegankelijke manier uitgelegd. Gewoon in Jip en Janneke taal, geen abracadabra. Daarnaast ontvang je tal van tools en visualisaties om thuis in te zetten voor zowel jezelf als je kind.

Alleen tijdens de decembermaand kun je inschrijven met een mooie kortingsaanbieding. Je ontvangt nu 25% korting op de onlinetraining en 30% korting op een set Villa Wijsjes inzichtkaarten in combinatie met de onlinetraining.

De training gaat eind januari van start en kan doordat het online is, op je eigen tempo en op het gewenste moment gevolgd worden.

Voor meer informatie kijk je op: https://villawijs.nl/december-deal/

Vragen kun je stellen door het sturen van een persoonlijk bericht, of door te mailen naar info@villawijs.nl

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches