Is de onlinetraining villa visualiseren misschien iets voor ons?”

“Mijn zoon komt regelmatig stampend en schreeuwend uit school, ik vind het dan heel lastig om in rust op hem te reageren. Is de onlinetraining villa visualiseren misschien iets voor ons?”

Jazeker! Door inzicht te krijgen in jullie energetische systeem is het mogelijk om dit systeem voor je aan het werk te zetten. Zo kan je zoon bijvoorbeeld leren hoe zijn ‘spamfilter’ werkt, zodat hij niet dagelijks volgeladen en gefrustreerd uit school komt. Jij als moeder kunt je energetische systeem zijn werk laten doen door met elkaar te verbinden, maar je zoon niet steeds ongevraagd bij je binnen te laten komen en daar zijn rotzooi neer te storten.

De Villa Wijs methode vergelijkt het lichaam met een huis. In het voorbeeld hierboven wordt duidelijk dat het ‘huis’ van de jongen regelmatig op ontploffen staat zodra hij uit school komt. Dit kan komen doordat de fundering van zijn huis niet stevig genoeg staat. Of omdat hij zijn huis regelmatig op die stoel in de klas plaatst, maar vervolgens zelf op het dak gaat zitten waardoor al zijn klasgenoten zo ongevraagd bij hem binnen kunnen wandelen en daar hun troep achter laten.

Niet zo gek dat aan het einde van een schooldag het huis zo’n beetje uit zijn voegen klapt. Om dan als moeder rustig te kunnen blijven is het zaak dat je lijf staat als een huis. Wanneer dat niet het geval is, je bijvoorbeeld veel op je piekerzolder verblijft en de rest van je huis onbewoond achterlaat. Dan stormt zoonlief zo door je voordeur naar binnen!

Tijdens de onlinetraining Villa Visualiseren krijg je inzichten over hoe je energetische systeem werkt. Door middel van video’s en leuke werk en doe-bladen, wordt dit op een toegankelijke manier uitgelegd. Gewoon in Jip en Janneke taal, geen abracadabra. Daarnaast ontvang je tal van tools en visualisaties om thuis in te zetten voor zowel jezelf als je kind.

Alleen tijdens de decembermaand kun je inschrijven met een mooie kortingsaanbieding. Je ontvangt nu 25% korting op de onlinetraining en 30% korting op een set Villa Wijsjes inzichtkaarten in combinatie met de onlinetraining.

De training gaat eind januari van start en kan doordat het online is, op je eigen tempo en op het gewenste moment gevolgd worden.

Voor meer informatie kijk je op: https://villawijs.nl/december-deal/

Vragen kun je stellen door het sturen van een persoonlijk bericht, of door te mailen naar info@villawijs.nl

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Ik ben Esther van Bijnen, eigenaar van Villa Wijs en bedenker van de Villa Wijs methode.

Na 10 jaar succesvol een dansschool te hebben geleid, werd mijn vuurtje minder. Was het perfecte pasje echt waar het voor mij om gaat?

Steeds meer vielen me de kinderen achter in de rij op en voelde ik een nieuwsgierigheid naar deze kinderen. Een behoefte om juist voor hen meer te betekenen. Ervoor te zorgen dat deze kinderen, ongeacht hoe perfect of imperfect de pasjes waren, met plezier en voluit zouden dansen.

Ik realiseerde me dat ik mezelf herkende in deze kinderen. Ik was al die tijd bezig met presteren, met de buitenkant, maar het werd tijd dat ik bij mezelf kwam, bij mijn binnenwereld.

Ik ging me verdiepen in het werken met energie. Al van kinds af aan ben ik mij bewust van deze levensenergie. Gevoelig als ik was pikte ik veel op, maar was dat wat ik voelde van mij, of van de ander?

Door me erin te verdiepen, ontdekte ik wat ik met deze energie kan en wat het met mij doet als ik mijn energie vrij laat stromen. Hoe ik hierdoor beter in mijn eigen kracht kwam te staan. Ik maakte opnieuw contact met mezelf. Het voelde als thuiskomen. Wat had ik dat als kind graag willen leren.

Nu leer ik het aan andere kinderen en volwassenen met behulp van mijn Villa Wijs methode, een manier om heel makkelijk aan kinderen, én volwassenen, uit te leggen hoe energie werkt en hoe je met energie kunt werken.

Villa Wijs heeft zich intussen ontpopt tot een complete, eenvoudige en creatieve visualisatiemethode, die staat als een huis.
In 2018 heb ik de Villa Wijs coachopleiding ontwikkeld om ook andere energetisch- en kindercoaches, leerkrachten en pedagogisch medewerkers de kans te geven met de Villa Wijs methode te werken om zo meer mensen te kunnen helpen om een stevige fundering te creëren voor zichzelf zodat ze ook tijdens een stevige storm blijven staan als een huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches