Regelmatig spreek ik moeders die mij vertellen het zo geweldig te vinden wat ik allemaal met kinderen doe en wat ik hen leer. Een beetje beteuterd kijken ze mij aan en zeggen dan; “Ik zou het zelf óók zo graag leren, kun je niet iets voor volwassenen doen?” Nou, dat is helemaal geen slecht idee!

Ik vroeg één van die moeders wat ze dan precies zou willen leren. Ze antwoorde dat ze vaak uit balans raakt door bijvoorbeeld de energie van anderen. Dat ze soms zo intens geraakt wordt door gebeurtenissen op bijvoorbeeld een schoolplein, op een verjaardag, of in een supermarkt. Zo erg, dat ze er de hele dag nog last van heeft. Ze vraagt mij hoe ze kan leren die energie, dat gevoel, sneller los te laten, of de energie die je overneemt van een ander, bij de ander te laten.

Het raakt me, ik herken haar verhaal maar al te goed. Ook ik heb er heel lang tegen gevochten. Inmiddels weet ik wat me te doen staat op momenten zoals hierboven beschreven. En ja hoor, dat betekent niet dat ik niet zo nu en dan nog wel eens uit het veld geslagen word. Het verschil is wel, dat ik zie, of moet ik zeggen voel, wat er dan gebeurt. Wat ik doe, waarom ik het doe en hoe ik het anders zou kunnen doen. Inmiddels kan ik onderscheiden of dat wat ik voel van mij is, of van iemand anders. Dat is heel waardevol.

Ben jij nou ook zo’n moeder (of vader) die graag meer zou willen weten over (hoog) gevoeligheid en hoe hier beter mee om te gaan, stuur mij dan een mail en geef je op. In vier workshops gaan we actief aan de slag en zul je met een boel tips en trucs huiswaarts keren.

Ja, ik doe mee!

Workshop: Mama, relax! (maar ook vaders zijn welkom)

Tijdsduur: 4 lessen van 1:30 uur

Lesdag: Woensdagavond van 19:30-21:00

Locatie: Dansstudio Astir dance art, Grotestraat 107, Waalwijk

Data: 11-18-25 mei en 1 juni

Kosten: 77,- euro

Inclusief: thee en iets lekkers

 

Sharing is caring!


Je zou mij heel blij maken door dit bericht te delen met anderen, bedankt!

 

[mc4wp_form]

 

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders