Regelmatig spreek ik moeders die mij vertellen het zo geweldig te vinden wat ik allemaal met kinderen doe en wat ik hen leer. Een beetje beteuterd kijken ze mij aan en zeggen dan; “Ik zou het zelf óók zo graag leren, kun je niet iets voor volwassenen doen?” Nou, dat is helemaal geen slecht idee!

Ik vroeg één van die moeders wat ze dan precies zou willen leren. Ze antwoorde dat ze vaak uit balans raakt door bijvoorbeeld de energie van anderen. Dat ze soms zo intens geraakt wordt door gebeurtenissen op bijvoorbeeld een schoolplein, op een verjaardag, of in een supermarkt. Zo erg, dat ze er de hele dag nog last van heeft. Ze vraagt mij hoe ze kan leren die energie, dat gevoel, sneller los te laten, of de energie die je overneemt van een ander, bij de ander te laten.

Het raakt me, ik herken haar verhaal maar al te goed. Ook ik heb er heel lang tegen gevochten. Inmiddels weet ik wat me te doen staat op momenten zoals hierboven beschreven. En ja hoor, dat betekent niet dat ik niet zo nu en dan nog wel eens uit het veld geslagen word. Het verschil is wel, dat ik zie, of moet ik zeggen voel, wat er dan gebeurt. Wat ik doe, waarom ik het doe en hoe ik het anders zou kunnen doen. Inmiddels kan ik onderscheiden of dat wat ik voel van mij is, of van iemand anders. Dat is heel waardevol.

Ben jij nou ook zo’n moeder (of vader) die graag meer zou willen weten over (hoog) gevoeligheid en hoe hier beter mee om te gaan, stuur mij dan een mail en geef je op. In vier workshops gaan we actief aan de slag en zul je met een boel tips en trucs huiswaarts keren.

Ja, ik doe mee!

Workshop: Mama, relax! (maar ook vaders zijn welkom)

Tijdsduur: 4 lessen van 1:30 uur

Lesdag: Woensdagavond van 19:30-21:00

Locatie: Dansstudio Astir dance art, Grotestraat 107, Waalwijk

Data: 11-18-25 mei en 1 juni

Kosten: 77,- euro

Inclusief: thee en iets lekkers

 

Sharing is caring!


Je zou mij heel blij maken door dit bericht te delen met anderen, bedankt!

 

[mc4wp_form]

 

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

2 gedachtes op ““Ik zou het zelf óók zo graag leren…””

  1. Megan van der Heijden

    Hay Esther, het lijkt me erg leuk om mee te doen. Maar vanaf wanneer en waar word de workshop gehouden?

    Groetjes, Megan

    1. Hoi Megan, wat dom, helemaal vergeten te vermelden! De workshop wordt gegeven in de zaal van dansstudio Astir dance art, Grotestraat 107 in Waalwijk. Zodra ik voldoende aanmeldingen heb gaat hij van start. Ik verwacht eind februari.

      Groetjes Esther

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches