Ik heb er nu echt geen tijd voor!

Regelmatig spreek ik mensen die zeggen; “Ik volg je al een poosje en vind je methode echt super. Ik zou er graag meer van leren, maar heb er op dit moment geen tijd voor. Ik heb het zo druk! “

Tja, dat zou wellicht precies de reden kunnen zijn dat je juist een training gaat volgen bij Villa Wijs.

Vandaag volgde ik een masterclass van @sysplatform, om inspiratie op te doen voor mijn website. Soms heb je het even nodig om geïnspireerd te worden, zodat je weer door kunt. Heerlijk vind ik dat.
 Tijdens deze masterclass bespraken we wat nou belangrijke bezwaren zijn om iets NIET te doen. Ik dacht direct aan wat ik hierboven al benoemde.

Tijd = prioriteit, hoorde ik Maarten zeggen.

TIJD = PRIORITEIT

Precies dat! Want als jij jezelf voortdurend voorbij rent, regelmatig overprikkeld bent en het dagelijks voelt alsof je tijd en energie te kort komt. Dan is het juist tijd om daar iets aan te doen. Om jezelf op prio 1 te zetten!

Jij bent het waard! Maak jezelf prioriteit 1!

Meld je aan voor een online gesprek, dan kijken we samen naar wat voor jou belangrijk is. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@villawijs.nl 

lieve groet,
Esther

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Ik ben Esther van Bijnen, eigenaar van Villa Wijs en bedenker van de Villa Wijs methode.

Na 10 jaar succesvol een dansschool te hebben geleid, werd mijn vuurtje minder. Was het perfecte pasje echt waar het voor mij om gaat?

Steeds meer vielen me de kinderen achter in de rij op en voelde ik een nieuwsgierigheid naar deze kinderen. Een behoefte om juist voor hen meer te betekenen. Ervoor te zorgen dat deze kinderen, ongeacht hoe perfect of imperfect de pasjes waren, met plezier en voluit zouden dansen.

Ik realiseerde me dat ik mezelf herkende in deze kinderen. Ik was al die tijd bezig met presteren, met de buitenkant, maar het werd tijd dat ik bij mezelf kwam, bij mijn binnenwereld.

Ik ging me verdiepen in het werken met energie. Al van kinds af aan ben ik mij bewust van deze levensenergie. Gevoelig als ik was pikte ik veel op, maar was dat wat ik voelde van mij, of van de ander?

Door me erin te verdiepen, ontdekte ik wat ik met deze energie kan en wat het met mij doet als ik mijn energie vrij laat stromen. Hoe ik hierdoor beter in mijn eigen kracht kwam te staan. Ik maakte opnieuw contact met mezelf. Het voelde als thuiskomen. Wat had ik dat als kind graag willen leren.

Nu leer ik het aan andere kinderen en volwassenen met behulp van mijn Villa Wijs methode, een manier om heel makkelijk aan kinderen, én volwassenen, uit te leggen hoe energie werkt en hoe je met energie kunt werken.

Villa Wijs heeft zich intussen ontpopt tot een complete, eenvoudige en creatieve visualisatiemethode, die staat als een huis.
In 2018 heb ik de Villa Wijs coachopleiding ontwikkeld om ook andere energetisch- en kindercoaches, leerkrachten en pedagogisch medewerkers de kans te geven met de Villa Wijs methode te werken om zo meer mensen te kunnen helpen om een stevige fundering te creëren voor zichzelf zodat ze ook tijdens een stevige storm blijven staan als een huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches