Vandaag een prachtig elfje in mijn praktijk gehad. Een die weet wat ze wil, een echt WIJSneusje. Want wijs is ze! Alleen durfde ze dat nog niet altijd te tonen. Nog maar een paar weekjes geleden kwam ze voor het eerst naar hier. Samen met haar mama. Ik vertelde over Villa Wijs. Dat je lichaam net een huis is. En dat je jezelf in dit huis kunt verplaatsen. Van die piekerzolder kunt komen (uit je hoofd) en meer in het centrum van je lichaam aanwezig kunt zijn. Dat je op die manier beter in balans kunt blijven.

Ik vertelde ook over energievelden en over de verbindingen die je maakt gedurende de dag. Dat er dat heel veel zijn. Dat je hiermee soms dingen kunt voelen van anderen. Dat komt dan zo je huis binnen gewandeld. Dat is niet altijd fijn, maar hoe voorkom je dat dan?

Het belangrijkste voor dit elfje was echter dat ze zichzelf beter in haar energieveld moest zetten. Zichzelf niet klein houden, niet verstoppen op haar zolder. Ze mag er zijn! Ze is net zoveel waard als ieder ander. En dus gingen we aan de slag!

Al na drie keer merkt haar omgeving dat er wat is veranderd. Ineens durft ze dingen te doen, die ze eerder niet deed. Zo steekt ze haar vinger op in de klas wanneer ze het antwoord weet. Hoe stoer is dat! En ja hoor, inmiddels weet ze heel goed hoe ze haar energieveld goed en stevig neer kan zetten. Precies zo, dat ze er midden in komt te staan. Wat een kanjer! Zo trots op haar.

En zie hier, ze trok vandaag 3 kaartjes uit het doosje helpende gedachten…. Toeval?

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches