Ik ben net zoveel waard als ieder ander!

Vandaag een prachtig elfje in mijn praktijk gehad. Een die weet wat ze wil, een echt WIJSneusje. Want wijs is ze! Alleen durfde ze dat nog niet altijd te tonen. Nog maar een paar weekjes geleden kwam ze voor het eerst naar hier. Samen met haar mama. Ik vertelde over Villa Wijs. Dat je lichaam net een huis is. En dat je jezelf in dit huis kunt verplaatsen. Van die piekerzolder kunt komen (uit je hoofd) en meer in het centrum van je lichaam aanwezig kunt zijn. Dat je op die manier beter in balans kunt blijven.

Ik vertelde ook over energievelden en over de verbindingen die je maakt gedurende de dag. Dat er dat heel veel zijn. Dat je hiermee soms dingen kunt voelen van anderen. Dat komt dan zo je huis binnen gewandeld. Dat is niet altijd fijn, maar hoe voorkom je dat dan?

Het belangrijkste voor dit elfje was echter dat ze zichzelf beter in haar energieveld moest zetten. Zichzelf niet klein houden, niet verstoppen op haar zolder. Ze mag er zijn! Ze is net zoveel waard als ieder ander. En dus gingen we aan de slag!

Al na drie keer merkt haar omgeving dat er wat is veranderd. Ineens durft ze dingen te doen, die ze eerder niet deed. Zo steekt ze haar vinger op in de klas wanneer ze het antwoord weet. Hoe stoer is dat! En ja hoor, inmiddels weet ze heel goed hoe ze haar energieveld goed en stevig neer kan zetten. Precies zo, dat ze er midden in komt te staan. Wat een kanjer! Zo trots op haar.

En zie hier, ze trok vandaag 3 kaartjes uit het doosje helpende gedachten…. Toeval?

Wist je al dat Villa Wijs gestart is met een online training?

En dat Villa Wijs ook sessies biedt voor moeders

Villa Visualiseren is een online training voor moeder en kind. Leer hoe jij Villa Wijs kunt inzetten om meer rust in je hoofd/lijf te creëren. En weer in verbinding met jezelf te komen. Je volgt deze training gewoon vanuit huis, in je eigen tijd en tempo.  Je kunt kiezen tussen een basis en een plus versie. Klik op onderstaande foto voor meer informatie.

Renoveren betekent vernieuwen, hernieuwen of verbeteren. Door gebruik te maken van de Villa Wijs methode, gaan we visualiserend door jouw lichaam en kijken wat je tegenkomt. Ik begeleid je tijdens deze visualisatie en help je de juiste oplossingen te creëren zodat je jouw blokkades op kunt heffen en de energie weer volop kunt laten stromen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *