Daar gaat ze…

En daar gaat ze dan, onze kleine prinses. Al mogen we haar eigenlijk niet meer klein noemen. Gisteravond zocht ze haar kleding uit voor vandaag. Een jurkje. En nee daar wil ze geen legging onder, dat vindt ze maar niks. ze wil gewoon kniekousen. Helemaal haar ding!

In haar haren, die tot haar grote spijt ‘vast’ moeten vanwege de hoofdluis plaag op school, heeft ze een zojuist zelf gehaakte haarband. En ja, even schiet er door mijn hoofd, wat zullen haar klasgenoten er van vinden. Het ziet er namelijk niet ‘perfect’ uit. Ze heeft het op haar manier aan elkaar geknoopt. Die gedachten duurt maar een seconde, want meteen daarna denk ik, het staat haar prachtig.

Ik geniet dat ze gewoon doet waar ze op dat moment zin in heeft, wat ze mooi vindt, waar ze trots op is. Ze denkt niet aan wat anderen vinden, of er het juiste merkje aan hangt, of het perfect genoeg is. Nee, ze doet gewoon haar ding.

Vol trots stapt ze de deur uit. En ik, ik kan alleen maar nog trotser op haar zijn.

#leermomentjevoormama

Wist je al dat Villa Wijs gestart is met een online training?

En dat Villa Wijs ook sessies biedt voor moeders

Villa Visualiseren is een online training voor moeder en kind. Leer hoe jij Villa Wijs kunt inzetten om meer rust in je hoofd/lijf te creëren. En weer in verbinding met jezelf te komen. Je volgt deze training gewoon vanuit huis, in je eigen tijd en tempo.  Je kunt kiezen tussen een basis en een plus versie. Klik op onderstaande foto voor meer informatie.

Renoveren betekent vernieuwen, hernieuwen of verbeteren. Door gebruik te maken van de Villa Wijs methode, gaan we visualiserend door jouw lichaam en kijken wat je tegenkomt. Ik begeleid je tijdens deze visualisatie en help je de juiste oplossingen te creëren zodat je jouw blokkades op kunt heffen en de energie weer volop kunt laten stromen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *