Jongens heb je 't al vernomen?

Eindelijk is het dan zover! Vanavond de eerste aflevering van het Sinterklaasjournaal! Ons kleine meisje is er al weken mee bezig. Ze heeft alle liedjes op YouTube al beluisterd en de filmpjes bekeken. Haar favoriete liedje dit jaar is van Piet Diego. Het feest van Sinterklaas. Een liedje uit 2013 en ze zingt het de hele dag. Ik geniet er op en top van. Ze wordt bijna 8 en het zal dit jaar het laatste jaar zijn dat zij ten volle opgaat in de magie van het grote sinterklaasfeest.

Onze oudste vindt het sinterklaasfeest ook nog steeds erg leuk. Het grote geheim is veilig bij hem, hij vindt het fantastisch om het mee te spelen. Niet om zijn kleine zus voor de gek te houden, maar juist om het voor haar een onvergetelijk feest te maken. En als het gaat om het sinterklaasjournaal… Ik weet zeker dat ook hij straks voor de buis zit, al is het alleen al om Jan Boerenfluitjes. Want die imiteert hij maar wat graag haha!

Eigenlijk kan hij nu meer genieten van deze perioden dan in de tijd voor de ontknoping. Hij kon helaas niet zo goed omgaan met de bijbehorende spanning, de vele pepernoten en de drukte op school. Naast dat hij zelf last had van spanning, ondervond hij ook last van alle kinderen om hem heen, die net als hij ook spanning hadden. Zijn gevoelige energiesysteem pikt alles op.

Om die reden ben ik in die tijd gaan kijken naar wat voor hem belangrijk was in deze oh zo leuke, maar spannende tijd. Er kwam een aftelkalender waarop we heel duidelijk inplande wat er ging gebeuren. Ook plande we naast de Sint activiteiten heel bewust rustmomenten in. Geen 3 sinterklaasuitjes in een weekend, maar één. En de andere dag bijvoorbeeld lekker de bossen in om uit te waaien.

Inmiddels help ik dagelijks ouders en kinderen met Villa Wijs. Veelal gevoelige kinderen (met gevoelige ouders 😉 ) En dus bedacht ik vorig jaar de Sint Wijs weken. Wanneer je jezelf hiervoor inschrijft ontvang je vanaf 17 november dagelijks een inspirerende mail met tips over hoe je deze sinterklaasperiode zo relaxed mogelijk door kunt komen. Omdat vorig jaar een groot succes was, ook dit jaar weer Sint Wijs weken bij Villa Wijs. En ja, het is gratis! Je ontvangt op dag een ook nog eens een gratis printable van onze nieuwe aftelkalender!

Lijkt het je wat? Kijk dan snel op de Sint Wijs pagina voor meer info en schrijf jezelf meteen in!

Meld je hier aan en doe gezellig mee!

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches