Wil je dobberen of koers bepalen?

Ben jij kinder- of energetisch coach, heb je een opleiding gevolgd, maar voelt het alsof je maar een beetje ronddobbert in die grote vijver vol met coaches?
 
Er is niks mis met jezelf mee te laten voeren op de golven van het leven, te zien wat komt, zonder te weten welke kant je opgaat. Heerlijk kan dat zijn.
 
Wil je echter écht van betekenis zijn, jezelf onderscheiden van de rest, een laagje dieper durven gaan in een tijd waarin er meer dan ooit vraag is naar hulp op energetisch gebied. Dan zal je jouw koers moeten bepalen. Weten welke wateren je wilt bevaren en waar je het anker uit gaat gooien.
 
 
 
Wil jij jezelf op persoonlijk vlak én als coach verder ontwikkelen? Onderscheiden van de rest en specialiseren in het energetische systeem van hooggevoelige kinderen en volwassenen?
 
De Villa Wijs methode combineert energetisch werk met praktische, visuele tools, waarmee je direct aan de slag kunt. Geen hocus pocus, maar duidelijk, helder en toegankelijk.
 
Wij geloven dat wanneer jij als coach een duidelijke richting kiest en weet welke koers je gaat varen, je hiermee een stevige fundering neerzet voor jezelf en je praktijk. Door je te specialiseren en te kiezen voor een doelgroep, onderscheid je jezelf van anderen en kun je jouw coachees heel gericht gaan helpen.
 
Wanneer de Villa Wijs methode je inspireert, kan het niet anders dan dat je zelf ook gevoelig bent. Hoe mooi zou het zijn wanneer jij die gevoeligheid gaat inzetten en hiermee jezelf én jouw coachees helpt aan een stevige fundering waarmee je ook op een stormachtige dag, stevig zult blijven staan.
 
Er gaat weer een nieuwe ronde van de Villa Wijs coachopleiding van start. Heb ik je nieuwsgierigheid gewekt en wordt het de hoogste tijd om jouw koers te bepalen? Kijk dan op: https://villawijs.nl/villa-wijs-coachopleiding/ en vraag een gratis online kennismakingsgesprek aan voor al je vragen.
 
Lieve groet,
Esther
 
 

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Ik ben Esther van Bijnen, eigenaar van Villa Wijs en bedenker van de Villa Wijs methode.

Na 10 jaar succesvol een dansschool te hebben geleid, werd mijn vuurtje minder. Was het perfecte pasje echt waar het voor mij om gaat?

Steeds meer vielen me de kinderen achter in de rij op en voelde ik een nieuwsgierigheid naar deze kinderen. Een behoefte om juist voor hen meer te betekenen. Ervoor te zorgen dat deze kinderen, ongeacht hoe perfect of imperfect de pasjes waren, met plezier en voluit zouden dansen.

Ik realiseerde me dat ik mezelf herkende in deze kinderen. Ik was al die tijd bezig met presteren, met de buitenkant, maar het werd tijd dat ik bij mezelf kwam, bij mijn binnenwereld.

Ik ging me verdiepen in het werken met energie. Al van kinds af aan ben ik mij bewust van deze levensenergie. Gevoelig als ik was pikte ik veel op, maar was dat wat ik voelde van mij, of van de ander?

Door me erin te verdiepen, ontdekte ik wat ik met deze energie kan en wat het met mij doet als ik mijn energie vrij laat stromen. Hoe ik hierdoor beter in mijn eigen kracht kwam te staan. Ik maakte opnieuw contact met mezelf. Het voelde als thuiskomen. Wat had ik dat als kind graag willen leren.

Nu leer ik het aan andere kinderen en volwassenen met behulp van mijn Villa Wijs methode, een manier om heel makkelijk aan kinderen, én volwassenen, uit te leggen hoe energie werkt en hoe je met energie kunt werken.

Villa Wijs heeft zich intussen ontpopt tot een complete, eenvoudige en creatieve visualisatiemethode, die staat als een huis.
In 2018 heb ik de Villa Wijs coachopleiding ontwikkeld om ook andere energetisch- en kindercoaches, leerkrachten en pedagogisch medewerkers de kans te geven met de Villa Wijs methode te werken om zo meer mensen te kunnen helpen om een stevige fundering te creëren voor zichzelf zodat ze ook tijdens een stevige storm blijven staan als een huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches