Wil je dobberen of koers bepalen?

Ben jij kinder- of energetisch coach, heb je een opleiding gevolgd, maar voelt het alsof je maar een beetje ronddobbert in die grote vijver vol met coaches?
 
Er is niks mis met jezelf mee te laten voeren op de golven van het leven, te zien wat komt, zonder te weten welke kant je opgaat. Heerlijk kan dat zijn.
 
Wil je echter écht van betekenis zijn, jezelf onderscheiden van de rest, een laagje dieper durven gaan in een tijd waarin er meer dan ooit vraag is naar hulp op energetisch gebied. Dan zal je jouw koers moeten bepalen. Weten welke wateren je wilt bevaren en waar je het anker uit gaat gooien.
 
 
 
Wil jij jezelf op persoonlijk vlak én als coach verder ontwikkelen? Onderscheiden van de rest en specialiseren in het energetische systeem van hooggevoelige kinderen en volwassenen?
 
De Villa Wijs methode combineert energetisch werk met praktische, visuele tools, waarmee je direct aan de slag kunt. Geen hocus pocus, maar duidelijk, helder en toegankelijk.
 
Wij geloven dat wanneer jij als coach een duidelijke richting kiest en weet welke koers je gaat varen, je hiermee een stevige fundering neerzet voor jezelf en je praktijk. Door je te specialiseren en te kiezen voor een doelgroep, onderscheid je jezelf van anderen en kun je jouw coachees heel gericht gaan helpen.
 
Wanneer de Villa Wijs methode je inspireert, kan het niet anders dan dat je zelf ook gevoelig bent. Hoe mooi zou het zijn wanneer jij die gevoeligheid gaat inzetten en hiermee jezelf én jouw coachees helpt aan een stevige fundering waarmee je ook op een stormachtige dag, stevig zult blijven staan.
 
Er gaat weer een nieuwe ronde van de Villa Wijs coachopleiding van start. Heb ik je nieuwsgierigheid gewekt en wordt het de hoogste tijd om jouw koers te bepalen? Kijk dan op: https://villawijs.nl/villa-wijs-coachopleiding/ en vraag een gratis online kennismakingsgesprek aan voor al je vragen.
 
Lieve groet,
Esther
 
 
Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders