Woensdag 1 juli, Stoere meiden middag!

Gevoelige, of hoogsensitieve kinderen raken vaak snel overweldigd door prikkels van buitenaf. Schrikken sneller, voelen meer of kunnen slecht tegen een drukke en luidruchtige omgeving. Sommige hebben last van angsten, of vinden het moeilijk het ‘uit’ knopje te vinden in hun hoofd. De gedachten in hun hoofd malen maar door. Ze hebben het vaak moeilijk op school en voelen zich niet altijd even goed begrepen of voelen zich anders dan anderen.

Eerder al gaf ik de workshop ‘Stoere jongens middag’, gericht op hooggevoelige jongens. Al snel kwam de vraag of ik niet ook zo’n middag voor meiden kon organiseren. En ja hoor, hier is ‘ie dan!

Wat doe je dan op zo’n middag?

Het is een workshop waarbij gevoelige/hoogsensitieve meisjes elkaar kunnen ontmoeten en kunnen ontdekken dat er meer meisjes zijn zoals zij. Dat ze misschien helemaal niet zo anders zijn als ze denken dat ze zijn. En dat er tips en trucs zijn om beter te leren omgaan met je gevoeligheid.

Tijdens deze middag leren ze hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen prikkels van buitenaf, besteden we aandacht aan ademhaling en wat dit voor je kan doen op momenten dat je bijvoorbeeld bang bent, of verdrietig. Door middel van spel, opdrachten en (visualisatie)oefeningen krijgen ze nieuwe inzichten hoe beter om te gaan met hun gevoeligheid. Dit alles aangepast aan hun belevingswereld. Met als locatie de Loonse en Drunense Duinen, zal er ook tijd zijn om in bomen te klimmen en te ravotten in het zand. Want ook meisjes vinden dat leuk!

De meiden zullen niet alleen een gezellige middag hebben, maar ook thuis komen met een stukje bagage waar ze zowel thuis als op school iets aan hebben.

Ben jij een ouder van een gevoelige dochter die wel wat tips en trucs kan gebruiken? Schrijf haar dan nú in voor de ‘Stoere meiden middag’ en stuur ons een mail! Voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. Mocht je kind buiten deze leeftijdsgrens vallen, neem ook dan gerust contact op met ons. Wanneer je ouders kent waarvan jij denkt dat deze workshop iets zou kunnen zijn voor hun dochter, dan zou ik het heel fijn vinden wanneer je dit bericht met hen deelt. Bedankt!

 

Eerstvolgende Stoere meiden  middag:

Woensdag 1 juli van 14.00-16.00 uur

Locatie: Roestelberg, Kaatsheuvel, Loonse en Drunense Duinen

Inclusief: drinken en iets lekkers

Kosten: €18,50 per kind

Wil je graag op de hoogte blijven van coaching, workshops en trainingen van Door Esther, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

[mc4wp_form]

 

 

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches