Een poosje geleden kwam onze kleine prinses met een grote glimlach de schoolpoort uit gelopen. In haar hand een plastictas. “Niks bijzonders hoor mam”, zei ze, en ze hield haar tas stevig in haar handje geklemd. En ook de kleine meneer kwam naar buiten met een zakje, een afvalzakje volgens hem. Thuis hebben ze die twee afvalzakjes zorgvuldig verstopt. “Mam, moet je nog stofzuigen boven? Ook onder het bed? Want daar hoeft het voorlopig niet hoor Mam!” De hint was duidelijk, haha! Alleen die voorpret is al een cadeau op zich.

Een week geleden stond de gang vol met spullen. Boodschappen, koffers met kleding, zwemvesten, alles voor een weekje plezier op het water. Op de valreep werden ook nog twee afvalzakjes in de auto geladen. “Afvalzakjes, moeten die ook mee?” Ik ben een kei in acteren! “Jaha, die moeten ook mee Mam!” En zo vertrokken wij voor een week plezier inclusief twee afvalzakjes…

Gisteravond stonden die twee afvalzakjes boven op de kast. “Niet aankomen hoor Mam, die moeten we morgen even weggooien.” Oh, wat geniet ik hier toch van!

Vanmorgen werd het afval uit de afvalzakjes gehaald. En bleek er geen afval, maar een grote verassing in te zitten. “Fijne Moederdag Mam!” Er volgde een dikke zoen en een prachtig gedicht. Tot in het diepste van mijn ziel geraakt, denk ik nu terug aan al die leuke en fijne geniet momentjes die ik al heb mogen hebben met ons gezin. Er is geen twijfel over mogelijk, het allermooiste, beste cadeau ooit, is het geschenk dat ik moeder mocht worden van twee prachtige kinderen. Zodat ik elk jaar weer mag genieten van deze dag en van alle andere dagen dat ik moeder ben! Wat is jouw mooiste cadeau vandaag?

Fijne Moederdag allemaal!

Liefs Esther 

Bron foto: www.gesselli.nl

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

2 gedachtes op “Wat is jouw mooiste cadeau vandaag?”

  1. Wat mooi geschreven zeg! Zie jou en de kinderen al helemaal glunderen! Ik heb het nu ook mogen ervaren. Cadeautjes voor Moederdag zijn mooi, maar mijn allermooiste cadeautje is en blijft mijn lieve kleine meisje!!

    1. Het is niet uit te leggen dat gevoel, dat moet je ervaren. Een eerste Moederdag is dan ook heel bijzonder Bauke. Dat was vast weer een geniet momentje voor jou. ☺️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches