Even een aanvulling op mijn blogWelkom thuis’.  Ik hoop namelijk dat het jullie aan het denken heeft gezet. Haha, hoe cynisch, aan het ‘denken‘ gezet! Ben je jezelf ervan bewust hoe vaak je vandaag van je hart naar je hoofd bent verhuisd. Heb je genoten van die heerlijke cappuccino vanmiddag en weet je nog hoe je avondeten smaakte? Of heb je gewoon alles naar binnen gewerkt en zat je ondertussen moederziel alleen op je zolderkamer? Ik ben eerlijk, ook bij mij is vandaag de deur naar zolder weer een aantal keren open gegaan. Het verschil is alleen dat ik mij er nu bewust van ben. En dus draai ik mij om, sluit de deur en loop met een grote glimlach de zoldertrap af richting de woonkamer, waar ik geniet van mijn heerlijk zelfgemaakte cappuccino.

Wil je weten hoe je gemakkelijk vanuit je hoofd naar je hart kunt gaan, probeer dan eens de onderstaande oefening uit. Ik hoor graag wat je er van vindt!

Oefening:

Neem een klein voorwerp, bijvoorbeeld een pen en leg deze voor je neer op tafel. Kijk er nu naar alsof het je aller grootste bezit is. Pak het dan met de grootste zorgvuldigheid op, koester het even. Dan leg je het met dezelfde zorgvuldigheid terug op tafel. Welkom thuis! Je bent zojuist vanuit je hoofd naar je hart verhuisd!

Voel je het verschil?

 

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches