3 tips om te voorkomen dat je wordt leeggezogen

Eerder schreef ik dit Villa Wijsje over het gevoel kunnen hebben dat je leegloopt. Herken je dit gevoel? Bij jezelf, of bij je kind. Gevoelige kinderen komen regelmatig zo uit school. Moe en leeggelopen en aan de andere kant juist overladen en vol.  Soms ervaar je dit gevoel steeds opnieuw wanneer je een gesprek voert met een bepaalde persoon. Of ervaar je dit steeds in een bepaalde ruimte, of situatie. Nu zou je deze situaties uit de weg kunnen gaan. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Beter zou zijn te voorkomen dat je leegloopt en dat prikkels zo bij je binnenkomen. In de video 3 tips hoe dit te voorkomen!

De Villa Wijs methode combineert energetisch werk met praktische en visuele tools

Wil je graag meer weten over de Villa Wijs methode?

Misschien is een gratis kennismakingsgesprek iets voor jou!

In een gratis en vrijblijvend videogesprek vertel ik je meer over Villa Wijs, de methode en de mogelijkheden binnen Villa Wijs.  Kun je jouw vragen stellen en kun je zelf ervaren wat deze methode voor jou kan betekenen.

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Ik ben Esther van Bijnen, eigenaar van Villa Wijs en bedenker van de Villa Wijs methode.

Na 10 jaar succesvol een dansschool te hebben geleid, werd mijn vuurtje minder. Was het perfecte pasje echt waar het voor mij om gaat?

Steeds meer vielen me de kinderen achter in de rij op en voelde ik een nieuwsgierigheid naar deze kinderen. Een behoefte om juist voor hen meer te betekenen. Ervoor te zorgen dat deze kinderen, ongeacht hoe perfect of imperfect de pasjes waren, met plezier en voluit zouden dansen.

Ik realiseerde me dat ik mezelf herkende in deze kinderen. Ik was al die tijd bezig met presteren, met de buitenkant, maar het werd tijd dat ik bij mezelf kwam, bij mijn binnenwereld.

Ik ging me verdiepen in het werken met energie. Al van kinds af aan ben ik mij bewust van deze levensenergie. Gevoelig als ik was pikte ik veel op, maar was dat wat ik voelde van mij, of van de ander?

Door me erin te verdiepen, ontdekte ik wat ik met deze energie kan en wat het met mij doet als ik mijn energie vrij laat stromen. Hoe ik hierdoor beter in mijn eigen kracht kwam te staan. Ik maakte opnieuw contact met mezelf. Het voelde als thuiskomen. Wat had ik dat als kind graag willen leren.

Nu leer ik het aan andere kinderen en volwassenen met behulp van mijn Villa Wijs methode, een manier om heel makkelijk aan kinderen, én volwassenen, uit te leggen hoe energie werkt en hoe je met energie kunt werken.

Villa Wijs heeft zich intussen ontpopt tot een complete, eenvoudige en creatieve visualisatiemethode, die staat als een huis.
In 2018 heb ik de Villa Wijs coachopleiding ontwikkeld om ook andere energetisch- en kindercoaches, leerkrachten en pedagogisch medewerkers de kans te geven met de Villa Wijs methode te werken om zo meer mensen te kunnen helpen om een stevige fundering te creëren voor zichzelf zodat ze ook tijdens een stevige storm blijven staan als een huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches