3 tips om te voorkomen dat je wordt leeggezogen

Eerder schreef ik dit Villa Wijsje over het gevoel kunnen hebben dat je leegloopt. Herken je dit gevoel? Bij jezelf, of bij je kind. Gevoelige kinderen komen regelmatig zo uit school. Moe en leeggelopen en aan de andere kant juist overladen en vol.  Soms ervaar je dit gevoel steeds opnieuw wanneer je een gesprek voert met een bepaalde persoon. Of ervaar je dit steeds in een bepaalde ruimte, of situatie. Nu zou je deze situaties uit de weg kunnen gaan. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Beter zou zijn te voorkomen dat je leegloopt en dat prikkels zo bij je binnenkomen. In de video 3 tips hoe dit te voorkomen!

De Villa Wijs methode combineert energetisch werk met praktische en visuele tools

Wil je graag meer weten over de Villa Wijs methode?

Misschien is een gratis kennismakingsgesprek iets voor jou!

In een gratis en vrijblijvend videogesprek vertel ik je meer over Villa Wijs, de methode en de mogelijkheden binnen Villa Wijs.  Kun je jouw vragen stellen en kun je zelf ervaren wat deze methode voor jou kan betekenen.

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches