Wie is Esther - Villa Wijs

[cs_content][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text] 

 

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Eigenaar van ‘Villa Wijs’, energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Aanwezig in je eigen lichaam, waardoor jij vanuit je eigen kracht gaat leven. Je leert jezelf staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen.

Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Ervaring

Na mijn pedagogische opleiding, heb ik op verschillende kinderdagverblijven en peuterspeelzalen gewerkt. Hiernaast heb ik van jongs af aan lesgegeven in dans en twirl. Eerst werkzaam bij verenigingen en dansscholen, later in mijn eigen dansstudio Astir dance art. Ik volgde hiervoor een midden en hoger kader opleiding, die ik beide met veel succes heb af mogen ronden. In deze periode gaf ik trainingen en workshops door het hele land en heb ik als coach samen met mijn team vele prijzen mogen behalen, waaronder Europees en Wereldkampioen. In het jaar 2007 ben ik als bondscoach van de Nederlandse equipe afgereisd naar Slovenië.

Mijn jarenlange ervaring met het werken met kinderen en volwassenen binnen mijn eigen dansstudio, deed mij na 10 jaar besluiten het roer op te gooien. Begin 2013 droeg ik mijn dansstudio over aan een zeer gedreven danstalent, nam een jaar rust en bedenktijd, om in 2014 van start te kunnen gaan met Door Esther.

De geboorte van mijn kinderen heeft er voor gezorgd dat ik mezelf ben gaan verdiepen in hooggevoeligheid en nieuwetijdskinderen. Ik volgde verschillende workshops en trainingen op dit gebied en heb mijzelf laten coachen. In 2015 heb ik mijn eerste en tweede graad van ‘the Usui System of natural healing’ behaald. Het werken met energie heeft mij altijd al geboeid. Al van kinds af aan ben ik mij bewust van deze levensenergie. Gevoelig als ik was pikte ik veel op, maar was dat wat ik voelde van mij, of van de ander?

Tijdens de opleiding ontdekte ik wat ik met deze energie kan en wat het met mij doet als ik mijn energie vrij laat stromen. Hoe ik hierdoor beter in mijn eigen kracht kwam te staan, doordat ik kan voelen welke energie van mij is en wat van de ander. Dat ik de energie die ik overneem van een ander, liefdevol kan terugsturen. Ik maakte opnieuw contact met mezelf. Het voelde als thuiskomen.

 [/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]

1 reactie op “Wie is Esther”

  1. Nicole van Iersel

    Graag wil ik via deze weg een berichtje sturen aan Vala. In het Brabants Dagblad lees ik over haar rol in de serie “Ferry”. Wat knap. Ik ben erg trots op je, meisje Ik ga beslist kijken. Hopelijk volgen er nog vele mooie rollen voor je. Heel veel groetjes van ” juf” Nicole van Iersel. Ook groetjes aan Esther, Peter en Luka.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders