Deze week zijn er weer een aantal nieuwe kinderen met de individuele Villa Wijs trainingen van start gegaan. Om de week komen ze een uurtje richting mijn praktijk. Samen werken we in de Villa Wijs map, gaan we visualiseren, vertel ik over wat een energieveld is en wat je hier zelf mee kunt en kletsen we over wat hen zoal bezig houdt.

Zo mocht ik weer een prachtig Villa Wijsneusje ontvangen van net 7 en oh zo wijs al! Fladderend kwam ze bij mij binnen, of nee, rollend. Want heally’s zijn nog steeds erg hip! Ze babbelt er vrolijk op los, haar mondje stopt niet met praten, ik zie de gedachten door haar hoofd schieten.

Ze vertelt mij een spons te hebben in haar hoofd. Deze spons neemt alles in zich op, waardoor haar hoofd vol raakt en zo nu en dan ontploft. Ik begrijp wat ze bedoelt en zie haar spons. Hoewel het voelt of deze in haar hoofd zit, zie ik dat de spons veel groter is dan haar hoofd, dat de spons zo groot is als zij zelf. Ze heeft een enorm energieveld wat voortdurend heel hard voor haar aan het werk is. Nou ja, voor haar… Eigenlijk meer voor alles wat er om haar heen gebeurt. Ze legt voortdurend lijntjes uit, zonder dat ze zichzelf daar bewust van is. Zo voelt ze veel van anderen, maar kan het onderscheid nog niet echt maken tussen wat ze voelt. Hierdoor weet ze niet of het van haar is of van de ander.

Er komt op die manier heel wat bij haar binnen gedurende de dag. Haar spons neemt alles keurig op, omdat deze spons dat ook heel goed kan. Alleen wordt er vergeten de spons ook regelmatig een keertje uit te knijpen en leeg te maken. Samen kijken we er naar hoe ze dit zou kunnen doen. En ja hoor, het lukt haar. We spreken af dat ze de komende twee weken een paar keer per dag haar spons gaat legen. De volgende keer gaan we kijken naar hoe we kunnen voorkomen dat haar spons zo vol raakt.

Aan het einde van de Villa Wijs les maken we een collage. Een collage waarop ze alles mag plakken wat bij haar hoort, wat bij haar past en waarvan ze houdt. Je ziet hem hierboven. Is hij niet prachtig! Zo wordt duidelijk wie ze is en waar ze van houdt. Belangrijk om te weten. Het helpt je om beter bij jezelf te blijven.

Wil je meer weten over Villa Wijs? Kijk dan eens bij VILLA WIJS
Villa Wijs heeft ook een facebook pagina, ik zou het leuk vinden wanneer je deze pagina een like geeft!

https://www.facebook.com/VillaWijs/

 

[mc4wp_form]

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches