Waar ik voor sta

Fotografie: www.gesselli.nl

Ik richt mij vooral op het behoud van de authenticiteit van kinderen. Door ze te laten zijn wie ze zijn, ze te leren bij zichzelf te blijven, worden het daadkrachtige, zelfverzekerde, liefdevolle volwassenen die weten wat ze willen, doordat ze durven luisteren naar hun eigen binnenste. Een zelfverzekerd kind gaat hand in hand met het kind dat zichzelf mag zijn.

Tijdens het opgroeien tot een volwassen persoon is het mogelijk dat kinderen door opvoeding, school en gebeurtenissen in het leven stukjes van hun authenticiteit verliezen. Waardoor ze steeds minder vaak naar hun binnenste gaan luisteren en het moeilijker wordt te voelen wie ze zijn en wat ze willen. Hierdoor soms moeilijker tot beslissingen kunnen komen, angsten ontwikkelen, of hun zelfvertrouwen gaat afnemen. Hier ligt mijn passie. Ik weet zelf maar al te goed hoe dat is wanneer je het contact met je binnenste verliest. Er op latere leeftijd achter komen dat je tijdens het opgroeien naar een volwassen persoon je bent gaan aanpassen aan anderen. Jezelf bent gaan gedragen naar hoe jij denkt dat anderen jou het liefst zien. Om dan weer terug zien te komen bij je binnenste is een hels karwij. Het kan jaren in beslag nemen, een gevecht met jezelf zijn. Zonde!

Om die reden ben ik op zoek gegaan naar een manier om kinderen op jonge leeftijd te leren bij zichzelf te blijven. Te blijven luisteren naar hun binnenste, contact te houden met hun eigen ikje. Achter de schermen ben ik druk met het ontwikkelen van een nieuw concept. Een training voor kinderen, waarin ik hen leer te voelen dat je op verschillende plaatsen in je lichaam aanwezig kunt zijn. Dat je beslissingen kunt nemen vanuit je hoofd, maar ook vanuit je hart. En wat doe je als je te veel in je hoofd zit, je te veel piekert? Hoe los je dat op, zodat er weer rust in je hoofd ontstaat? Of wat als je steeds maar weer moet denken aan een nare herinnering, of last hebt van enge dromen of niet goed kunt slapen? In 2015 zal de eerste training van start gaan.

Wil je graag meer informatie betreft de mogelijkheid tot coaching en/of de verschillende workshops en trainingen. Neem dan hier contact op.

Wil je graag op de hoogte blijven van ‘Door Esther’, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

[mc4wp_form]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders