Met de kerstdagen voor de deur merk ik dat ik toe ben aan wat rust. De laatste weken waren intensief. Vanaf het moment dat ik besloot er helemaal voor te gaan, mijn bedrijf écht op de kaart te gaan zetten en Villa Wijs de wereld in te blazen, kwam ik in een soort achtbaan terecht. Wel een hele toffe overigens!

Tussen alle bedrijven door je boodschappen doen. In alle haast snel alles in de koelkast proppen en vervolgens alsnog te laat aan de schoolpoort staan. Dat is vragen om moeilijkheden. Wanneer ik die avond op zoek ben naar dat pakje oplaadbatterijen waarvan ik écht zeker weet dat ik ze gekocht heb, vraag ik mezelf af of ik gek ben geworden… Waar zijn ze in hemelsnaam gebleven!? Het hele gezin zoekt mee, helaas zonder enig resultaat…

Ik ga nog eens goed na hoe het die ochtend precies ging. Ik besef dat ik er niet met mijn volle aandacht bij was op het moment dat ik mijn boodschappen in alle haast aan het opruimen was. Ineens denk ik te weten waar ze liggen… In de la van de koelkast, bij het vleeswaren. Manlief zegt dat als dat zo is, ik echt een héle dikke knuffel van hem krijg.

En wat denk je? Nou die knuffel heb ik gekregen hoor! Inclusief een hartelijk gelach om deze ontzettend ‘mindvolle’ actie. Ik geloof dat ik zelf ook wel wat oplaadbatterijen kan gebruiken.

Omdat ik er zeker van ben dat er meer moeders zijn die zo’n setje oplaadbatterijen kunnen gebruiken, geef ik je hierbij een mooie visualisatie cadeau. Een die je heerlijk met je telefoon kunt beluisteren. Even je voetjes omhoog, oortjes in en opladen maar!

Liefs,

 

 

 

Klik op de afbeelding om de visualisatie te kunnen downloaden.

 

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Ik ben Esther van Bijnen, eigenaar van Villa Wijs en bedenker van de Villa Wijs methode.

Na 10 jaar succesvol een dansschool te hebben geleid, werd mijn vuurtje minder. Was het perfecte pasje echt waar het voor mij om gaat?

Steeds meer vielen me de kinderen achter in de rij op en voelde ik een nieuwsgierigheid naar deze kinderen. Een behoefte om juist voor hen meer te betekenen. Ervoor te zorgen dat deze kinderen, ongeacht hoe perfect of imperfect de pasjes waren, met plezier en voluit zouden dansen.

Ik realiseerde me dat ik mezelf herkende in deze kinderen. Ik was al die tijd bezig met presteren, met de buitenkant, maar het werd tijd dat ik bij mezelf kwam, bij mijn binnenwereld.

Ik ging me verdiepen in het werken met energie. Al van kinds af aan ben ik mij bewust van deze levensenergie. Gevoelig als ik was pikte ik veel op, maar was dat wat ik voelde van mij, of van de ander?

Door me erin te verdiepen, ontdekte ik wat ik met deze energie kan en wat het met mij doet als ik mijn energie vrij laat stromen. Hoe ik hierdoor beter in mijn eigen kracht kwam te staan. Ik maakte opnieuw contact met mezelf. Het voelde als thuiskomen. Wat had ik dat als kind graag willen leren.

Nu leer ik het aan andere kinderen en volwassenen met behulp van mijn Villa Wijs methode, een manier om heel makkelijk aan kinderen, én volwassenen, uit te leggen hoe energie werkt en hoe je met energie kunt werken.

Villa Wijs heeft zich intussen ontpopt tot een complete, eenvoudige en creatieve visualisatiemethode, die staat als een huis.
In 2018 heb ik de Villa Wijs coachopleiding ontwikkeld om ook andere energetisch- en kindercoaches, leerkrachten en pedagogisch medewerkers de kans te geven met de Villa Wijs methode te werken om zo meer mensen te kunnen helpen om een stevige fundering te creëren voor zichzelf zodat ze ook tijdens een stevige storm blijven staan als een huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches