Met de kerstdagen voor de deur merk ik dat ik toe ben aan wat rust. De laatste weken waren intensief. Vanaf het moment dat ik besloot er helemaal voor te gaan, mijn bedrijf écht op de kaart te gaan zetten en Villa Wijs de wereld in te blazen, kwam ik in een soort achtbaan terecht. Wel een hele toffe overigens!

Tussen alle bedrijven door je boodschappen doen. In alle haast snel alles in de koelkast proppen en vervolgens alsnog te laat aan de schoolpoort staan. Dat is vragen om moeilijkheden. Wanneer ik die avond op zoek ben naar dat pakje oplaadbatterijen waarvan ik écht zeker weet dat ik ze gekocht heb, vraag ik mezelf af of ik gek ben geworden… Waar zijn ze in hemelsnaam gebleven!? Het hele gezin zoekt mee, helaas zonder enig resultaat…

Ik ga nog eens goed na hoe het die ochtend precies ging. Ik besef dat ik er niet met mijn volle aandacht bij was op het moment dat ik mijn boodschappen in alle haast aan het opruimen was. Ineens denk ik te weten waar ze liggen… In de la van de koelkast, bij het vleeswaren. Manlief zegt dat als dat zo is, ik echt een héle dikke knuffel van hem krijg.

En wat denk je? Nou die knuffel heb ik gekregen hoor! Inclusief een hartelijk gelach om deze ontzettend ‘mindvolle’ actie. Ik geloof dat ik zelf ook wel wat oplaadbatterijen kan gebruiken.

Omdat ik er zeker van ben dat er meer moeders zijn die zo’n setje oplaadbatterijen kunnen gebruiken, geef ik je hierbij een mooie visualisatie cadeau. Een die je heerlijk met je telefoon kunt beluisteren. Even je voetjes omhoog, oortjes in en opladen maar!

Liefs,

 

 

 

Klik op de afbeelding om de visualisatie te kunnen downloaden.

 

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders