Met de kerstdagen voor de deur merk ik dat ik toe ben aan wat rust. De laatste weken waren intensief. Vanaf het moment dat ik besloot er helemaal voor te gaan, mijn bedrijf écht op de kaart te gaan zetten en Villa Wijs de wereld in te blazen, kwam ik in een soort achtbaan terecht. Wel een hele toffe overigens!

Tussen alle bedrijven door je boodschappen doen. In alle haast snel alles in de koelkast proppen en vervolgens alsnog te laat aan de schoolpoort staan. Dat is vragen om moeilijkheden. Wanneer ik die avond op zoek ben naar dat pakje oplaadbatterijen waarvan ik écht zeker weet dat ik ze gekocht heb, vraag ik mezelf af of ik gek ben geworden… Waar zijn ze in hemelsnaam gebleven!? Het hele gezin zoekt mee, helaas zonder enig resultaat…

Ik ga nog eens goed na hoe het die ochtend precies ging. Ik besef dat ik er niet met mijn volle aandacht bij was op het moment dat ik mijn boodschappen in alle haast aan het opruimen was. Ineens denk ik te weten waar ze liggen… In de la van de koelkast, bij het vleeswaren. Manlief zegt dat als dat zo is, ik echt een héle dikke knuffel van hem krijg.

En wat denk je? Nou die knuffel heb ik gekregen hoor! Inclusief een hartelijk gelach om deze ontzettend ‘mindvolle’ actie. Ik geloof dat ik zelf ook wel wat oplaadbatterijen kan gebruiken.

Omdat ik er zeker van ben dat er meer moeders zijn die zo’n setje oplaadbatterijen kunnen gebruiken, geef ik je hierbij een mooie visualisatie cadeau. Een die je heerlijk met je telefoon kunt beluisteren. Even je voetjes omhoog, oortjes in en opladen maar!

Liefs,

 

 

 

Klik op de afbeelding om de visualisatie te kunnen downloaden.

 

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches