Stoere meiden middag

Gevoelige, of hoogsensitieve kinderen raken vaak snel overweldigd door prikkels van buitenaf. Schrikken sneller, voelen meer of kunnen slecht tegen een drukke en luidruchtige omgeving. Sommige hebben last van angsten, of vinden het moeilijk het ‘uit’ knopje te vinden in hun hoofd. De gedachten in hun hoofd malen maar door. Ze hebben het vaak moeilijk op school en voelen zich niet altijd even goed begrepen of voelen zich anders dan anderen.

Eerder al gaf ik de workshop ‘Stoere jongens middag’, gericht op hooggevoelige jongens. Al snel kwam de vraag of ik niet ook zo’n middag voor meiden kon organiseren. En ja hoor, hier is ‘ie dan!

Wat doe je dan op zo’n middag?

Het is een workshop waarbij gevoelige/hoogsensitieve meisjes elkaar kunnen ontmoeten en kunnen ontdekken dat er meer meisjes zijn zoals zij. Dat ze misschien helemaal niet zo anders zijn als ze denken dat ze zijn. En dat er tips en trucs zijn om beter te leren omgaan met je gevoeligheid.

Tijdens deze middag leren ze hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen prikkels van buitenaf, besteden we aandacht aan ademhaling en wat dit voor je kan doen op momenten dat je bijvoorbeeld bang bent, of verdrietig. Door middel van spel, opdrachten en (visualisatie)oefeningen krijgen ze nieuwe inzichten hoe beter om te gaan met hun gevoeligheid. Dit alles aangepast aan hun belevingswereld. Met als locatie de Loonse en Drunense Duinen, zal er ook tijd zijn om in bomen te klimmen en te ravotten in het zand. Want ook meisjes vinden dat leuk!

De meiden zullen niet alleen een gezellige middag hebben, maar ook thuis komen met een stukje bagage waar ze zowel thuis als op school iets aan hebben.

Ben jij een ouder van een gevoelige dochter die wel wat tips en trucs kan gebruiken? Schrijf haar dan nú in voor de ‘Stoere meiden middag’ en stuur ons een mail! Voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. Mocht je kind buiten deze leeftijdsgrens vallen, neem ook dan gerust contact op met ons. Wanneer je ouders kent waarvan jij denkt dat deze workshop iets zou kunnen zijn voor hun dochter, dan zou ik het heel fijn vinden wanneer je dit bericht met hen deelt. Bedankt!

Eerstvolgende Stoere meiden  middag: 7b497e140a8db0d68d655bad51fd39a7

Nog niet bekend

Locatie: Roestelberg, Kaatsheuvel, Loonse en Drunense Duinen

Inclusief: drinken en iets lekkers

Kosten: €18,50 per kind

 

Wil je graag op de hoogte blijven van coaching, workshops en trainingen van Door Esther, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

[mc4wp_form]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders