Al een aantal weken zijn onze kinderen in de ban van de site www.beleefdelente.nl 

Als gehypnotiseerd kijken ze naar de filmpjes waarin de slechtvalk zijn eieren legt en de ooievaar boven op zijn nest zit. Dan inneens zien wij met enige regelmaat een merel in en uit de heg vliegen. Zou hij een nestje aan het bouwen zijn? En ja hoor, een heel mooi schattig nestje tussen de klimop. Zodra de merel wegvliegt, kijken we in het nestje om te ontdekken dat er drie eitjes in liggen. De ogen van onze prinses beginnen te glimmen en meneertje zou het liefst de eitjes even in zijn handen pakken, maar dat mag niet leggen wij hem uit. De volgende dag vinden de buren een ei in de tuin. Even ben ik bang dat er een eitje uit het nest is gevallen, maar nee, dit is een veel groter ei! Het blijkt een eendenei te zijn. Vast van een van de eenden die wij regelmatig in onze tuin mogen begroeten. De kinderen vinden het prachtig! 
En dan ineens horen we kleine piep geluidjes uit de heg komen. Ja hoor, het is zover, nieuw leven! Drie oerlelijke kale koppies steken boven het nest uit. Met hun snaveltjes wijd open wachten ze op de volgende worm die moeder of vader merel zal komen brengen. En zo hebben wij ineens ons eigen beleef de lente filmpje!
Vrolijk pasen allemaal!

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches