Als je dan toch een aantal goede  voornemens hebt voor 2014, dan kun je er het beste maar zo snel mogelijk mee beginnen! En dus zit ik al bijna een uur in een heerlijk warm bad en adem ik de lavendeldamp van Weleda in. Een echte aanrader overigens. Yesss…de eerste ‘me time’ poging is geslaagd! 

Hoewel ik toch n beetje bang ben dat ik mijn geliefde iPhone laat verzuipen, is dit een uitstekende plek om te schrijven. Zeer ontspannen…en dat kon ik wel gebruiken. Die drukke decembermaand doet vreemde dingen met me. 
Zo belde mijn geliefde me laatst vanuit huis. Hij wilde vast beginnen met koken. Ja ik heb er zo een, zo’n lieverd die zelf nadenkt en nooit te beroerd is om wat werk in de huishouding te doen❤️ Hij kon niet alle ingrediënten vinden… Uhh…mmm…tja…Oh, ik weet het! De rookworst ligt samen met de vanmorgen gekochte cadeautjes boven op de kast in de woonkamer. Ja heus! Drie keer raden waar ik die cadeautjes inclusief rookworst gekocht had haha! Nee, hier was hij zèlf waarschijnlijk nóóit achter gekomen! 
Wat extra ‘me time’ in 2014 kan dan ook geen kwaad. Er volgen wellicht nog vele blogs vanuit een warm bad. De volgende alleen wel vanaf m’n iPad. #krampinmijnhanden#
Iemand nog suggesties voor een andere lekkere badolie? 

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders