Een-geestig-gesprek-565x565
Een geestig gesprek…
Ik vind het heerlijk om in het weekend met het hele gezin aan de ontbijttafel te zitten. Lekker eitje en verse jus. Daar geniet ik echt van. Ook onze twee schatten vinden dat gezellig en kletsen ons de oren van het hoofd. Wanneer ons meneertje zijn thee op heeft, gebruikt hij zijn theeglas als verrekijker en kijkt door de bodem van het glas. “Mmm, heej papa!” “Als ik zo kijk zie ik jou gewoon en als ik zo kijk zie ik jou…euh..”
“Ja”, zegt papa, “hoe heet dat dan?” “Nou, euh, tja, een beetjuhh.. geestig!”
We lachen er om, maar hij is bloedserieus. Hij meent het, want zo ziet het er voor hem uit als er s’ nachts ‘visite‘ naast zijn bed staat. Of wanneer hij bij oma boven aan de trap die mevrouw ziet staan die verder niemand ziet. En we laten hem dan ook weten dat wij hem begrijpen, maar dat we lachen omdat het een grappige vergelijking is.
Heerlijk die kinderpraatjes! Dit geestige gesprek wilde ik dan ook graag met jullie delen. Haha!

 

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches