Hoe moedig ben jij? Ben je een volger? Of durf je te gaan staan waar je voor staat? Je hart te volgen. Ook wanneer dit niet is wat mensen van je zouden verwachten. Of kies je voor veilig en doe je liever zoals het ‘hoort’?

Ooit was ik een volger. Ik koos voor dat waarvan ik dacht dat andere het liefste zouden zien bij mij. Ik koos voor veilig, voor ‘zoals het hoort’. Tot ik me ging afvragen, wie er eigenlijk heeft bepaald hoe de dingen zouden moeten gaan? Hoe het zou moeten zijn? En waarom zou ik dat klakkeloos overnemen?

Tegenwoordig zit ik veel meer bij mijn gevoel. Niet meer voortdurend in mijn hoofd. Gek werd ik er van. Mijn hoofd had nooit rust. Teruggaan naar mijn gevoel, mijn binnenste, is het beste wat ik ooit had kunnen doen. Ik heb zoveel meer rust. Het heeft er voor gezorgd dat ik weer thuis kwam in mezelf. Dat ik weer ging wonen in mijn lijf, in plaats van steeds mijn lijf uit te vluchten.

Dat heeft me geïnspireerd tot de ‘Mama, relax!’ training. Eerder gaf ik deze training alleen in een groep van 6. Vanaf nu ook in een kleine groep van twee personen en zelfs individueel. Lekker knus in mijn eigen ruimte, mijn praktijk. En dat voelt fijn, relaxt dus.

Benieuwd wat ‘Mama, relax!’ is, nieuwsgierig geworden? Wanneer je interesse zou hebben in een individuele sessie, of in de kleine groep van twee, neem dan contact met me op.

 

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches