Hoe moedig ben jij? Ben je een volger? Of durf je te gaan staan waar je voor staat? Je hart te volgen. Ook wanneer dit niet is wat mensen van je zouden verwachten. Of kies je voor veilig en doe je liever zoals het ‘hoort’?

Ooit was ik een volger. Ik koos voor dat waarvan ik dacht dat andere het liefste zouden zien bij mij. Ik koos voor veilig, voor ‘zoals het hoort’. Tot ik me ging afvragen, wie er eigenlijk heeft bepaald hoe de dingen zouden moeten gaan? Hoe het zou moeten zijn? En waarom zou ik dat klakkeloos overnemen?

Tegenwoordig zit ik veel meer bij mijn gevoel. Niet meer voortdurend in mijn hoofd. Gek werd ik er van. Mijn hoofd had nooit rust. Teruggaan naar mijn gevoel, mijn binnenste, is het beste wat ik ooit had kunnen doen. Ik heb zoveel meer rust. Het heeft er voor gezorgd dat ik weer thuis kwam in mezelf. Dat ik weer ging wonen in mijn lijf, in plaats van steeds mijn lijf uit te vluchten.

Dat heeft me geïnspireerd tot de ‘Mama, relax!’ training. Eerder gaf ik deze training alleen in een groep van 6. Vanaf nu ook in een kleine groep van twee personen en zelfs individueel. Lekker knus in mijn eigen ruimte, mijn praktijk. En dat voelt fijn, relaxt dus.

Benieuwd wat ‘Mama, relax!’ is, nieuwsgierig geworden? Wanneer je interesse zou hebben in een individuele sessie, of in de kleine groep van twee, neem dan contact met me op.

 

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders