Hier alle data van workshops en trainingen op een rij

 • 27-01-20 online start nieuwe ronde Villa Wijs Coachopleiding
 • 31-01-20 start online training Villa Visualiseren voor ouder en kind
 • 12-02-20 Villa Visite workshop voor kids van 6 t/m 10 jaar,
  thema ‘Toffe peer!’
 •  19-02-20 Villa Visite workshop volwassenen van 19:30-21:30 uur, met als thema ‘jouw WiFi systeem!’
 • 04-05-20 online start nieuwe ronde Villa Wijs Coachopleiding
 • 27-01-20 online start nieuwe ronde Villa Wijs Coachopleiding
 • 31-01-20 start online training Villa Visualiseren voor ouder en kind
 • 12-02-20 Villa Visite workshop voor kids van 6 t/m 10 jaar,
  thema  ‘Toffe peer!’
 •  19-02-20 Villa Visite workshop volwassenen van 19:30-21:30 uur, met als thema ‘jouw WiFi systeem!’
 • 04-05-20 online start nieuwe ronde Villa Wijs Coachopleiding

Lees hieronder meer informatie

 • 27-01-20 start Villa Wijs Coachopleiding | Leer werken met de Villa Vijs methode, voor (startende) coaches, leerkrachten en pedagogisch medewerkers: Een Villa Wijs coach beschikt met de Villa Wijs methode over een eenvoudige manier om onbalans te signaleren en te herstellen. Je leert kinderen én volwassenen hun eigen (energie)lichaam beter begrijpen, waardoor hun gevoeligheid omgezet wordt naar kracht. Je helpt hen om de verbinding met zichzelf aan te gaan en laat hen thuiskomen in zichzelf. Waardoor ze hun binnenste weer echt kunnen voelen. Van daaruit gaan ze voelen wat van henzelf is en wat van de ander en ontdekken ze hun eigen verlangens. Bewustwording speelt hierin dan ook een belangrijke rol. Wanneer je durft te voelen en te verbinden met jezelf, wordt het makkelijker om bij jezelf te blijven. Hierdoor sta je steviger in het leven, houdt je prikkels makkelijker buiten de deur en kun je trouw blijven aan jezelf. Als kind, als volwassene én als coach. De training is groot en deels online, bestaat uit 7 modules en heeft twee live lesdagen met de gehele groep. 
 • 31-01-20 start vernieuwde versie van de online training Villa Visualiseren voor ouder en kind: Tijdens de onlinetraining Villa Visualiseren krijg je inzichten over hoe je energetische systeem werkt. Door middel van video’s en leuke werk en doe-bladen, wordt dit op een toegankelijke manier uitgelegd. Gewoon in Jip en Janneke taal, geen abracadabra. Daarnaast ontvang je tal van tools en visualisaties om thuis in te zetten voor zowel jezelf als je kind. Doordat de training online wordt gegeven kan alles op je eigen tempo en op het gewenste moment gevolgd worden. Start 2020 in verbinding met jezelf. Ontdek hoe je blijft staan als een huis en kom in jezelf thuis. 

 • 12-02-20 van 14:00-15:30 locatie Waalwijk | kosten 15 euro | Villa Visite voor kids in de leeftijd 6 t/m 10 jaar met het thema ‘Toffe peer!’: Deze Villa Visite is een leuke workshop met als doel de kinderen bewust te maken van hoe je weer lekker in je vel komt te zitten op momenten dat je jezelf niet zo happy voelt. We combineren bewustwording met een stukje creativiteit, lol en ontspanning. Aan het einde zijn kinderen zich ervan bewust wat hun toffe peren (dingen waar ze blij van worden) zijn en hoe zij deze toffe peren kunnen inzetten om hun weegschaal in balans te houden. Wanneer je weegschaal in balans is, wordt het gemakkelijker om jezelf staande te houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn. 
 • 19-02-20 van 19:30-21:30 uur locatie Waalwijk | kosten 27 euro | Villa Visite voor volwassenen met het thema ‘Hoe werkt jouw WiFi systeem? : 

We leven in een wereld waar oneindig veel dingen mogelijk zijn. Zo kunnen we verbinding maken met de andere kant van de wereld zonder die verbinding daadwerkelijk te zien. Waar er eerst nog allerlei kabels nodig waren om te kunnen bellen met elkaar, maken we vandaag de dag gebruik van een draadloos netwerk. We hebben bijna allemaal WiFi in huis en maken daarbij gebruik van radiogolven om gegevens te kunnen ontvangen en versturen. Die radiogolven zijn een soort onzichtbare netwerkkabels. Je ziet ze niet, maar ondertussen is er wel verbinding. Zo werkt het eigenlijk ook met ons lichaam. In deze Villa Visite leg ik je uit hoe dat precies werkt en maak ik het visueel, waardoor jij direct tips en trucs krijgt om voor jezelf in te zetten. 

 • 04-05-20 start Villa Wijs Coachopleiding | Leer werken met de Villa Vijs methode, voor (startende) coaches, leerkrachten en pedagogisch medewerkers: Een Villa Wijs coach beschikt met de Villa Wijs methode over een eenvoudige manier om onbalans te signaleren en te herstellen. Je leert kinderen én volwassenen hun eigen (energie)lichaam beter begrijpen, waardoor hun gevoeligheid omgezet wordt naar kracht. Je helpt hen om de verbinding met zichzelf aan te gaan en laat hen thuiskomen in zichzelf. Waardoor ze hun binnenste weer echt kunnen voelen. Van daaruit gaan ze voelen wat van henzelf is en wat van de ander en ontdekken ze hun eigen verlangens. Bewustwording speelt hierin dan ook een belangrijke rol. Wanneer je durft te voelen en te verbinden met jezelf, wordt het makkelijker om bij jezelf te blijven. Hierdoor sta je steviger in het leven, houdt je prikkels makkelijker buiten de deur en kun je trouw blijven aan jezelf. Als kind, als volwassene én als coach. De training is groot en deels online, bestaat uit 7 modules en heeft twee live lesdagen met de gehele groep.
Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform