sinterklaas

Het aftellen is begonnen! Nog maar twee nachtjes en dan zet de Goedheiligman zijn voet aan wal. En dus hoor ik hier in huis al een hele week; “wanneer komt ‘ie nou mam?”  Ja, valt best mee, één week. Ik weet dat er gevallen zijn die in september al van start gaan met de vraag of de pietenpakken van zolder mogen haha!

De komende anderhalve maand staat er heel wat te gebeuren. Een leuke en gezellige tijd, maar ook een spannende en drukke periode. Onze kinderen vinden het fijn in deze maanden een aftelkalender te hebben, zo maken we het visueel en weten ze wat er komen gaat. Wij willen onze aftelkalender van dit jaar graag met jullie delen. Je kunt hem printen en zelf invullen door de onderste strook af te knippen en de plaatjes op de juiste plek op de kalender te plakken. Zo weet je kind meteen wanneer het zijn schoen mag zetten, het bij jullie pakjesavond is, de kerstboom wordt opgetuigd, of wanneer het kerstdiner op school plaatsvindt. Een aantal vaste dagen, zoals Sinterklaasavond, Kerst en Oud en Nieuw staan al vermeld met een leuk plaatje. Veel plezier met inplakken!

P.S. Vindt je kind het lastig om tijdens deze drukke perioden in slaap te vallen, heeft hij/zij last van een te vol hoofd? Bekijk dan deze blog eens…

 

aftelkalender

 

 

 

 

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders