sinterklaas

Het aftellen is begonnen! Nog maar twee nachtjes en dan zet de Goedheiligman zijn voet aan wal. En dus hoor ik hier in huis al een hele week; “wanneer komt ‘ie nou mam?”  Ja, valt best mee, één week. Ik weet dat er gevallen zijn die in september al van start gaan met de vraag of de pietenpakken van zolder mogen haha!

De komende anderhalve maand staat er heel wat te gebeuren. Een leuke en gezellige tijd, maar ook een spannende en drukke periode. Onze kinderen vinden het fijn in deze maanden een aftelkalender te hebben, zo maken we het visueel en weten ze wat er komen gaat. Wij willen onze aftelkalender van dit jaar graag met jullie delen. Je kunt hem printen en zelf invullen door de onderste strook af te knippen en de plaatjes op de juiste plek op de kalender te plakken. Zo weet je kind meteen wanneer het zijn schoen mag zetten, het bij jullie pakjesavond is, de kerstboom wordt opgetuigd, of wanneer het kerstdiner op school plaatsvindt. Een aantal vaste dagen, zoals Sinterklaasavond, Kerst en Oud en Nieuw staan al vermeld met een leuk plaatje. Veel plezier met inplakken!

P.S. Vindt je kind het lastig om tijdens deze drukke perioden in slaap te vallen, heeft hij/zij last van een te vol hoofd? Bekijk dan deze blog eens…

 

aftelkalender

 

 

 

 

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

2 gedachtes op “Aftelkalender 2014”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches