Struinen in de Duinen, mindfulness voor ouder en kind

De herfstvakantie is een mooie week om tot rust te komen. De drukke opstart na de zomervakantie achter je te laten en de frisse herfstlucht in je longen te zuigen. In alle hectiek vergeten we nog wel eens om te genieten van onze kinderen en jezelf echt met hen te verbinden. Struinen in de duinen is dan ook bedoeld om samen met je kind, met je volledige aandacht te genieten van 1 1/2 uur in de natuur.

De workshop Struinen in de duinen is een combinatie van de ‘Mama relax!’ training en de ‘Villa Wijs’ training, die regelmatig door mij gegeven worden. Ik ontdekte dat het heel krachtig is wanneer ouder en kind beiden de Villa Wijs methode hanteren. Je ontdekt hierbij hoe je beter bij jezelf kunt blijven en in je eigen kracht kunt blijven staan. Villa Wijs is een visualisatie methode waarbij we je lichaam vergelijken met een huis. Om in verbinding te staan met jezelf en in je eigen kracht, is het belangrijk dat je ‘thuis’ bent in jezelf.

‘Struinen in de duinen’ , mindfulness voor ouder en kind in de buitenlucht.

Tijdens deze workshop kom je in contact met je kind en jezelf door middel van spel, wandelen en hutten bouwen. Je zult ontdekken wat mindful zijn voor jou en je kind kan betekenen.

Struinen in de Duinen

Voor wie: Ouder én kind (vanaf 6 jaar)

Ook leuk voor vaders, we kunnen wel wat spierballen gebruiken voor het bouwen van een hut!

Datum: woensdag 26 oktober (herfstvakantie)

Tijd: 14:00-15:30 uur

Locatie: Roestelberg, Kaatsheuvel, Loonse en Drunense Duinen

Kosten: €17,50 voor ouder mét kind

Het is raadzaam iets te drinken mee te nemen voor jezelf en je kind. Voor iets lekkers wordt gezorgd!

INSCHRIJVEN

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders